AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 1394 سلام و وقت بخیر اگر میخواییین اخرین مطالب سایت خودتون رو از طریق ایمیل ، شماره تلفن و راه های ارتباطی دیگر به اشتراک بزارین بهترین گزینه همین افزونه هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
supercell 4 ارسال شده در فروردین 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1395 لینک دانلود خرابه دانلود نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1395 لینک دانلود خرابه دانلود نمیشه سلام دانلود مشکلی ندارد - در هر صورت بفرمائین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 بهترین افزونه خبرنامه از تمامی لحاظ از نظر شما چیست ؟ آیا این هست مدیر ارشد جان ؟ عزیزان اگه نظر دیگری دارند ممنون میشم بگویند فقط دلیلش هم بگند ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 سلام افزونه های خبرنامه ی زیادی هستن اما حرفه ائی مد نظرتون باشه این مورد معرفی در صفحه ی اول پست هسش چرا که روی منابع سرور هم اشکال و تداخلی ایجاد نمی کنه و افزونه ی خبرنامه ی مشهور لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. که زیاد اسپم میکنه و سرور رو از بعد سی پی یو و ... شلوغ میکنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 آهان مرسی الان کدومش خوبه قاطی کردم خخخ اونی که در پست اول معرفی کردید یا اینی که الان در پستت تون قرار دادید کدوم استفاده کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 آهان مرسیالان کدومش خوبه قاطی کردم خخخ اونی که در پست اول معرفی کردید یا اینی که الان در پستت تون قرار دادید کدوم استفاده کنم واضح گفتم علی جان سلیقه ایی هسش از پست اولی استفاده کنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده