مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اسفند 5، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 1394 LinkFly نام یک اسکریپت تجاری می باشد که با استفاده از آن می توانید یک سیستمی مشابه adf.ly راه اندازی کنید و کاربران را به استفاده از سیستم خود ترغیب و به کسب در آمد نیز بپردازید. از امکانت این اسکریپت حرفه ای می توان به کنترل پنل بسیار قدرتمند , طراحی واکنش گرا , قابلیت قرار دهی تبلیغات در لینک ها , سیستم کاربران حرفه ای و همچنین سیستم ارزیابی و حساب رسی دقیق این سیستم نیز اشاره کرد. حرف آخر اگر به دنبال یک سیستم حرفه ای می باشد برای راه اندازی کسب و کار در اینترنت اسکریپت جدید LinkFly بهترین گزینه شما خواهد بود. دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لطفا قبل از پرسش Documentation را مشاهده کنید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nulleds24 0 ارسال شده در تیر 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1395 سلام من این اسکریپت رو دو بار نصب کردم اما هر دوبار هم ارور داد بر اساس داکیومتری نصب کردم Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/peygamfo/public_html/includes/functions/settings.functions.php on line 33 میشه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1395 توابع هاست و اسکریپت خودتون رو چک کنین که همخوانی داشه باشه از داخل فایل راهنما و این ارورها از سمت اسکریپت و سرور محدود شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در تیر 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1395 سلام من این اسکریپت رو دو بار نصب کردم اما هر دوبار هم ارور داد بر اساس داکیومتری نصب کردمParse error: syntax error, unexpected '[' in /home/peygamfo/public_html/includes/functions/settings.functions.php on line 33 میشه راهنمایی کنید مشکل در کدنویسی سمت سرور /includes/functions/settings.functions.php وجود داره. خواستید اطلاعات هاست رو خصوصی کنید براتون بررسی کنم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nulleds24 0 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 مشکل در کدنویسی سمت سرور /includes/functions/settings.functions.php وجود داره. خواستید اطلاعات هاست رو خصوصی کنید براتون بررسی کنم. منظور از خصوصی کردن اطلاعات هاست چی هستش . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 منظور از خصوصی کردن اطلاعات هاست چی هستش . یعی برای ایشان اطاعات اولیه سایت خودتون رو بفرستین ادرس سایت ادرس هاست یوزرنیم و پسورد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SIN ZED 0 ارسال شده در آبان 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1395 سلام من این اسکریپت رو دو بار نصب کردم اما هر دوبار هم ارور داد بر اساس داکیومتری نصب کردمParse error: syntax error, unexpected '[' in /home/peygamfo/public_html/includes/functions/settings.functions.php on line 33 میشه راهنمایی کنید دوست عزیز من خم از همین اسکریپت استفاده کردم و میکنم . یک بار با این مشکل برخوردم که بعد از ارتقای نسخه ی php مورد استفاده این مشکلم حل شد . سایت من اینه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1395 دوست عزیز من خم از همین اسکریپت استفاده کردم و میکنم . یک بار با این مشکل برخوردم که بعد از ارتقای نسخه ی php مورد استفاده این مشکلم حل شد .سایت من اینه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود لطفا از بالا اوردن پست های قدیمی و تبلیغ خودداری کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده