FarzamPlus 0 ارسال شده در تیر 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 16، 1393 سلام و خسته نباشید . من می خوام هر کاری کنم که بالای سایت من شبیه به این سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بشه نمیشه . باید چکار کنم ؟ یه راهنمایی کنید . اون ویجت رو میارم توی قسمت ابزارک ها ولی تصاویر رو بزرگ نشون میده و حالت اسلایدی نداره اصلا !!! با تشکر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در تیر 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 16، 1393 یوزر تست بسازید براتون اوکی کنیم یا در یاهو مسنجر Add کنید اونجا صحبت کنیم : Danial.Mokhtari لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در تیر 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 16، 1393 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
FarzamPlus 0 ارسال شده در تیر 17، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 17، 1393 می خوام بعد از آخرین نوشته توی این قالب شماره صفحه بزارم . منظورم توی صفحه اصلی سایت اون پایین برای رفتن به صفحات دیگه داشته باشه . باید چکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
danial 0 ارسال شده در تیر 17، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 17، 1393 از افزونه های شماره گذاری میتونید استفاده کنید یا اینکه به صورت دستی با یک کد اینکارو کنید ک فقط بنویسه بعدی و قبلی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده