hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 سلام بنده رو یه سیستم تغریبا 0 تا 100 کار میکنم. میخوام ادرس مطالبی که قرار میدم تو یک فایل مثلا post باشه اما موقع نمایش اون صفحه، ادرس رو مستقیم بعد دامنه بیاره مثلا ادرس از روت هاست این هست: you.com/post/download-film.html من میخوام مستقیم نمایش داده بشه مثل: you.com/download-film.html چیکار باید بکنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 سلام بنده رو یه سیستم تغریبا 0 تا 100 کار میکنم.میخوام ادرس مطالبی که قرار میدم تو یک فایل مثلا post باشه اما موقع نمایش اون صفحه، ادرس رو مستقیم بعد دامنه بیاره مثلا ادرس از روت هاست این هست: you.com/post/download-film.html من میخوام مستقیم نمایش داده بشه مثل: you.com/download-film.html چیکار باید بکنم؟ درود اگر منظور شما در وردپرس هس که باید اینرو در پیوند یکتای خودتون ذخیره کنید /%postname%.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 سلام خیر سیسم وردپرس نیست گفتم کاملا 0 تا 100 هست هیچی روش نصب نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 سلام خیر سیسم وردپرس نیست گفتم کاملا 0 تا 100 هست هیچی روش نصب نیست! دقیق توضیح بدید متوجه نشدم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 دقیق توضیح بدید متوجه نشدم ! چیزی رو هاست نصب نیست فقط دارم مطالب رو بصورت دستی از هاست تولید میکنم چون میخوام مرتب باشن میخوام مطالب تو یه فایل مثل post باشه اما ادرس اون مطلب رو بعد ادرس دامنه بیاره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در بهمن 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 بیار تو پوشه اصلی هاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 خب میخوام مرتب باشه، ادرس مطلب هم بعد دامنه بالا بیاد که کوتاه تر باشه کسی نمیدونه چیکار کنم؟ وردپرس و خیلی سیستم های دیگه اصلا پوشه مطلبشون تو روت اصلی نیست ولی ادرس مطلب دقیقا بعد دامنه میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 خب میخوام مرتب باشه، ادرس مطلب هم بعد دامنه بالا بیاد که کوتاه تر باشه کسی نمیدونه چیکار کنم؟وردپرس و خیلی سیستم های دیگه اصلا پوشه مطلبشون تو روت اصلی نیست ولی ادرس مطلب دقیقا بعد مطلب میاد دوست خوبم خواهشا و لطفا دقیق مضووع خودتون رو توضیح بدین تا بشه راهنمائی کرد خب یعنی به چه صورت تولید می کنید متن رو در هاست ؟؟؟ سیستم اگر وردپرس نیس پس چی هست ؟؟؟ در html و ادیتور کار می کنید و متن می نویسید ؟؟ یا ..... ؟؟؟ در کل شما فایل رو در روت خودتون ( www ) وارد کنید میشه ادرس به این شکل you.com/download-film.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 خب من میخوام فایل html در روت اصلی ( www ) نباشه تو یک پوشه به اسم post باشه ولی ادرس اون صفحه مستقیم بعد دامنه بیاد یعنی ادرس از هاست این باشه public_html/post/download-film.html اما به این صورت نمایش داده بشه you.com/download-film.html از هیچ اسکریپت و کد و ... استفاده نمیکنم خالیه خالی بصورت دستی مطالب رو وارد میکنم با ادیتور خود هاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 خب من میخوام فایل html در روت اصلی ( www ) نباشه تو یک پوشه به اسم post باشه ولی ادرس اون صفحه مستقیم بعد دامنه بیادیعنی ادرس از هاست این باشه public_html/post/download-film.html اما به این صورت نمایش داده بشه you.com/download-film.html از هیچ اسکریپت و کد و ... استفاده نمیکنم خالیه خالی بصورت دستی مطالب رو وارد میکنم با ادیتور خود هاست امکان پذیر نیس باید از یه اسکریپتی بطور مثال وردپرس استفاده کنید یا اسکریپتای دیگر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 خب اون اسکریپت ها هم از یه نوع php ای استفاده میکنن من دنبال اون امکان هستم که ادرس رو یه جوری مستقیم میکنه اگه نمیشه هم ممنون از راهنماییتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 1394 خب اون اسکریپت ها هم از یه نوع php ای استفاده میکنن من دنبال اون امکان هستم که ادرس رو یه جوری مستقیم میکنهاگه نمیشه هم ممنون از راهنماییتون وردپرس استفاده کنید اینکارو میکنه یا کدی که پست دوم دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.