parsa61 10 ارسال شده در بهمن 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1394 باسلام.وقت بخیر.این قالب پارس مدیا رونصب کردم همه چیش درسته به جز اماربازدید مطالب وامتیازدهی.افزونه های مورد نظر نصب شده.ولی بانمایش نمیده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1394 درود مطالعه بفرمائید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1394 وقت بخیر چک کردم امتیاز مطلب به درستی کار میکنه فقط آماز بازدید مربوط به پست ها کار نمیکنه که اونم از تابع صفحه اصلی هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1394 باسلام.وقت بخیر.این قالب پارس مدیا رونصب کردم همه چیش درسته به جز اماربازدید مطالب وامتیازدهی.افزونه های مورد نظر نصب شده.ولی بانمایش نمیده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رفع گردید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ص اصلی هم در حال رفع هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در بهمن 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1394 مشکل رفع شد.ولی روی صفحه اصلی نشون نمیده.میری ادامه مطلب نشون میده امارو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1394 مشکل رفع شد.ولی روی صفحه اصلی نشون نمیده.میری ادامه مطلب نشون میده امارو فحه ی اصلی عم رفع شد سعی کنید هفته ایی 2 بار برید به تنظیمات امار و از بخش پیکربندی روی تعمیر و نگهدارنده برید و بروزرسانی امار رو کنید مشکل صفحه ی اصلی هم رفع شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.