hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 با سلام بنده میخوام حجم اپلود رو در سایت اشتراک ویدیو بالا ببرم ولی پایی قسمت تعیین حجم اپلود نوشته The maximum size limit will be the lower of this option and your server settings which is 2 MB یعنی باید از سرور بالا ببری تا بتونی عدد اپلود رو بیشتر از 2 تعیین کنی یعنی چی بنده متوجه نمیشم لطفا راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 سلام از چه اسکریپتی استفاده میکنید!!؟ فکر کنم phpmelody باشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 به فایل .htaccess تون php_value upload_max_filesize 256Mphp_value post_max_size 256Mphp_value max_execution_time 1000php_value max_input_time 1000 رو اضافه کنید. هر چند برای سایت اشتراک ویدئو به سرور اختصاصی نیازه و اونم با برنامه هاش حل میشه ولی به هر حال. عدد 256 مقدار به مگابایته و 1000 زمان به ثانیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1394 بیشتر مشکلات حل شده این اسکریپت در تاپیک زیر موجود هستش! همچنین افزایش حجم آپلود!! مطالعه بفرمائید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 سلام من از این اسکریپت استفاده میکنم Premium Media Script نسخه 1.5 نمیدونم چطور حجم اپلودش رو بالا ببرم میشه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 سلام من از این اسکریپت استفاده میکنم Premium Media Script نسخه 1.5نمیدونم چطور حجم اپلودش رو بالا ببرم میشه راهنمایی کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. البته اینکار از بخش دیتابیسم صورت میگیره و میتونید از مدیریت سرور هم درخواست کنید برای شما رفع و رجوع کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 سلام من از این اسکریپت استفاده میکنم Premium Media Script نسخه 1.5نمیدونم چطور حجم اپلودش رو بالا ببرم میشه راهنمایی کنید یه روش دیگه هست ولی به هیشکی بگو برو به هاستت select php vesion advance .... حفظ نیستم. تیکشو بزن بعدش همه چی عیانه. موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 البته این مورد رو هم میتونید انجام بدید یه فایل بنام php.ini درست کنید در روت هاست خودتون و مقدار فوق رو بزارید توش - البته در نظر بگیرید برای افزودن حجم باید و باید از ساختار اصلی سرور خودتون اطلاع داشته باشید در غیر اینصورت دچار مشکل خواهید شد و در اکثر سرورها این نواحی رو غیرفعال کرده ان اگر به نتیجه نرسیدید تیکت به مدیر سرورو بدید memory_limit = 15Mupload_max_filesize = 15Mpost_max_size = 15Mfile_uploads = On لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 یه روش دیگه هست ولی به هیشکی بگو برو به هاستت select php vesion advance .... حفظ نیستم. تیکشو بزن بعدش همه چی عیانه. موفق باشی سلام از کدوم قسمت هاست باید این رو تیک بزنم از خود صفحه پنل یا از یه صفحه ی دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 سلام از کدوم قسمت هاست باید این رو تیک بزنم از خود صفحه پنل یا از یه صفحه ی دیگه؟ البته در همه س سرورها این انتخاب ازاد نیس ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعد به php pakaqe برگردید و تیک all رو بزنید که حجم شما در اپلود بی نهایت میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در بهمن 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 البته این مورد رو هم میتونید انجام بدید یه فایل بنام php.ini درست کنید در روت هاست خودتون و مقدار فوق رو بزارید توش - البته در نظر بگیرید برای افزودن حجم باید و باید از ساختار اصلی سرور خودتون اطلاع داشته باشید در غیر اینصورت دچار مشکل خواهید شد و در اکثر سرورها این نواحی رو غیرفعال کرده ان اگر به نتیجه نرسیدید تیکت به مدیر سرورو بدید memory_limit = 15Mupload_max_filesize = 15Mpost_max_size = 15Mfile_uploads = On سلام وقتی این فایل رو درست میکنم سایت خراب میشه از پنل هم باز حجمش تغییر نکرد از 2 بالا تر نمیره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 1394 سلام وقتی این فایل رو درست میکنم سایت خراب میشه از پنل هم باز حجمش تغییر نکرد از 2 بالا تر نمیره. همانطور که گفتم دسرسی برای انجام این کار از سرور محدود شده . به خودشون تیکت ارسال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.