YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1394 با سلام یونس هستم امروز میخوام در بیست اسکریپت ی برنامه فوق حرفه ای معرفی کنم ک خیلی جاها دارن میفروشنش به قیمت های خیلی بالا اما من رایگان گذاشتم که برید حال کنید. امکانات این برنامه تموم شدنی نیست و هرچی بگم کمه ولی نمونه هاشو میگم: ادیت فایل های apk ویرایش نام و ادرس apk (توجه کنید با این روش میتونید از یک برنامه دوتا داشته باشید مثلا تلگرام یا لاین های رنگی با همین برنامه ادیت و پخش شده اند) ادیت کامل برنامه از جمله عکس ها،متن ها،لوگو برنامه و...... پس برید و حال کنید دانلود از سرور بیست اسکریپت: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. cool باتشکر...یونسheart 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1394 با سلام یونس هستم امروز میخوام در بیست اسکریپت ی برنامه فوق حرفه ای معرفی کنم ک خیلی جاها دارن میفروشنش به قیمت های خیلی بالا اما من رایگان گذاشتم که برید حال کنید. امکانات این برنامه تموم شدنی نیست و هرچی بگم کمه ولی نمونه هاشو میگم: ادیت فایل های apk ویرایش نام و ادرس apk (توجه کنید با این روش میتونید از یک برنامه دوتا داشته باشید مثلا تلگرام یا لاین های رنگی با همین برنامه ادیت و پخش شده اند) ادیت کامل برنامه از جمله عکس ها،متن ها،لوگو برنامه و...... پس برید و حال کنید دانلود از سرور بیست اسکریپت: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. cool باتشکر...یونسheart برای موبایله دیگه درسته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1394 اره اندرویده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در بهمن 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1394 اره اندرویده نسخه تحت ویندوز نداره؟البته من شبیه ساز اندروید دارم اما فکر کنم اگر نسخه تحت ویندوز داشته باشه کاراییش بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1394 فک نکنم داشته باشه حالا میگردم پیدا کردم رو چشم میزارم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1394 یه نرم افزار قدیمی اما جالب بود Apk Easy Manager با قابلیت ویرایش همزمان چندین فایل برای نسخه ویندوز لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این لینکم ببینید بد نیست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده