mbm159 116 ارسال شده در بهمن 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 سلام دوستان وقت بخیر من یه سایت باربری دارم ایجاد میکنم میخواستم بدونم افزونه ای هست که به کاربر بگه بارش کجاست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 به باراتون gps وصل کنید بعدش به دیتابیس سایتتون وصل ککنید که اونم به دیتابیس google maps وصل شده باشه. ____ فک کنم منظورتون مرحله سفارش بار باشه: مثل آماده ارسال، ارسال شده، دریافت شده و... که اینا رو ووکامرس داره فک کنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 به باراتون gps وصل کنید بعدش به دیتابیس سایتتون وصل ککنید که اونم به دیتابیس google maps وصل شده باشه. ____ فک کنم منظورتون مرحله سفارش بار باشه: مثل آماده ارسال، ارسال شده، دریافت شده و... که اینا رو ووکامرس داره فک کنم سلام همون راه وال که گفتین به تمام بارا جی پی اس وصله ( ماشین های حمل و نقل توی باربری ) چه طوری به دیتابیس متصل کنم سخت افزار خواصی میخواد یا نه کدشو باید در بیارم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 سلام همون راه وال که گفتین به تمام بارا جی پی اس وصله ( ماشین های حمل و نقل توی باربری ) چه طوری به دیتابیس متصل کنم سخت افزار خواصی میخواد یا نه کدشو باید در بیارم . (crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy)(crazy) بله سخت افزار لازم داره. البته باید روش نرم افزار نصب شده باشه. بستگی به نوع برنامه نویسی سخت افزار داره. با @Yazdan در این مورد صحبت کنین. happycry 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 ممنونم من یه افزونه پیدا کردم که به جی پی اس موبایل وصل میشه ویه نمایش به من میده . میشه کاری کرد که مشتری توی قسمتی که داریم ( با ووکامرس قسمت پیگیری درست کردم ) کد رهگیری رو که میزنه این افزونه جای ماشین مورد نظر ما رو نشون بده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه بشه با افزونه plug-track-orders-store-woocommerce/ قاطی کردش خوب میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 (confused)(confused)(confused) همچین افزونه ای هست مگه ؟!! من برنامه نویس نیستم. از برادر یزدان و سایر دوستان سوال کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 آره همچین افزونه ای هم هست بردار یزدان لینکش خرابه خطا میده ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1394 آره همچین افزونه ای هم هست بردار یزدان لینکش خرابه خطا میده ؟؟؟ توصیه میکنم این ویدئو 14 دقیقه ایی رو مشاهده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. GPS Tracker - How it works? - YouTube 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1395 جالب بود ولی از api خود گوگل استفاده کنید بسیار جالبه و امکانات بیشتری داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1395 متاسفانه api گوگل هم خیلی وقتا اشکلال داره وو کدهای کتابخانه اش بهم میخوره بهترین گذینه کش و gzip هس فعل حال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1395 یه اسکریپت هست توی stack overfollw کل توابع جدیدشو داره و باگ هاش توی نسخه اصلی برطرف شده، فقط باید رفرنس هاشو دانلود نکنید و مستقیم به کتابخانه گوگل رفرنس بدید حتی فایل j query که الان نسخه 3.0.0 اومده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده