مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در بهمن 7، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 این قالب که سرشار از امکانات و ابزار هاست نیاز هر وبمستری رو برای ایجاد و مدیریت یک سایت خبری فرهنگی و مجله ای و یا حتی وبلاگی کاملا برطرف میکنه . از خصوصیات بارز قالب پنل کاملا قدرتممند و گسترده و طراحی کاملا ریسپانسیو میباشد . در ادامه با ما باشید با این پوسته غول مجله ای خبری . پنل تنظیماتی حرفه ای کاملا پاسخگو ( امکان فعال یا غیر فعال کردن ) ( سازگاری با تمام دستگاهها ) دارای دو پوست تیره و روشن دارای فایل RTL سفارشی سازی صفحه ی اول از قسمت پنل تنظیمات ( درگ & دراپ ) دارای امتیاز دهی ستاره ای امتیاز دهی درصدی سفارشی سازی رنگ هر پست و دسته دارای 500 فونت گوگل پست های سفارشی پشتیبانی از منوهای آبشاری در دو قسمت قالب داری فایل ترجمه پشتیبانی از تصویر بند انگشتی ( تصویر شاخص ) امکان تغییر اندازه ی تصاویر بند انگشتی دارای راسانه های اجتماعی پروفایل کاربران تعریف بی نهایت سایدبار برای قالب دارای بخش نمطالب مرتبط ( بر اساس نویسنده , برچسب , دسته ها ) افزودن کد گوگل آنالیز از قسمت تنظیمات قالب تعریف بی نهایت رنگ برای قالب دارای 23 پترن آماده برای پس زمینه ی قالب 8 استایل ویژه: نارنجی (پیش فرض) بنفش , قرمز , صورتی , سبز ، آبی ، سیاه و سفید ، زرد نمایش اخبار . با هر موضوع دیگری به صورت اسلایدر امکانی حرفه ای برای جلوگیری از ایندکس دسته یا برگه در نتایج جست و جو دارای سایدبار راست , چپ و تمام عرض امکان اضافه کردن نقشه ی گوگل ارسال پست با تصویر برجسته ارسال پست با شورت کدهای حرفه ای ارسال پست با صوت ارسال پست ویدیویی 8 برگه ی اختصاصی: صفحه نقشه سایت لیست نویسنده محدود کردن صفحه نیاز به ورود به سیستم اشتراک آر اس اس نمایش قالب برچسب ها جدول زمانی صفحه ورود صفحه وبلاگ 35 ابزارک سفارشی ابزارک اشتراک گذاری تویتر ( نمایش اخرین توییت ها ) فلیکر فیسبوک گوگل پلاس google+ ابزارک خبرنامه ایمیلی ابزارک پخش فیلم ابزارک جدول بندی ( تازه ترین ها , محبوب ترین ها و دیدگاهها ) نمایش آخرین دیدگاهها با تصویر آواتار ابزارک نمایش پست ها با تصویر بند انگشتی ابزارک نمایش دسته ها پست های ارسال شده به صورت تصویری ابزارک درباره ی نویسنده ابزارک متن سفارشی HTML ابزارک آیکون های اجتماعی ابزارک جست و جو ابزارک یوتیوب ابزارک ورود کاربران 10 ابزارک اختصاصی در سایز های مختلف برای تبلیغات ابزارک شورت کدها 30 + شورت کد دکمه جعبه فلیکر تویتر نقشه ی گوگل متن برجسته دکمه ی گوگل پلاس جعبه ی لایک فیسبوک کلید های آواتار دنبال کننده تویتر Youtube / viemo نمایش فیلم آنلاین در سایت پخش صوت ( قرار دادن فایل صوتی در پست ها و ابزارک ها ) ارسال به دوستان اضافه کردن ستون ( افزودن sidebar دلخواه ) اضافه کردن زبانه و هر چقد بخوام از ویژگی های قالب صحیفه بنویسم بازم هست … دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 سلام فارسیه ؟ یا نه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 سلام فارسیه ؟ یا نه ؟ تیتر رو خوندین؟ " قالب صحیفه Sahifa فارسی نسخه 5.5.2 برای وردپرس " 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 فارسی هم اگر نبود بگید فایل زبان بزاریم که مطمئنن فارسی هست 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrandj20 0 ارسال شده در خرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 26، 1395 من این مشکل رو دارم این بسته نمیتواند نصب شود. پوسته، پروندهی استایل style.css را کم دارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
unknown 164 ارسال شده در خرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1395 من این مشکل رو دارماین بسته نمیتواند نصب شود. پوسته، پروندهی استایل style.css را کم دارد. دوست عزیز بعد دانلود پوشه داخل زیپ رو بیرون بیاورید یا از زیپ خارج کنید بعد وارد پوشه قالب شوید و همه رو انتخاب کنید بعد زیپ کنید . الا اپلود کنید پوسته شما به خوبی نصب شد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir7519 0 ارسال شده در خرداد 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1395 سلام، هنگام نصب قالب خطای "پرونده فرستاده شده بزرگتر از upload_max_filesize در php.ini است." رو میده؟ مشکل کجاس؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1395 سلام شما در فایل php.ini در پوشه ی ادمین این کد رو بزنین upload_max_filesize = 64Mpost_max_size = 64Mmax_execution_time = 300 و یا اینکه فایل قالبتون رو دستی در بخش wp-contact/theme اپلود نمائید از هاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir7519 0 ارسال شده در خرداد 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1395 از پاسختون ممنونم ولی من روی xamp وردپرس رو اجرا کردم. ممنون میشم با xamp توضیح بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir7519 0 ارسال شده در خرداد 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1395 مشکل حل شد.به صورت دستی انتقال دادم. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 خواهش میکنم تو لوکالم هم میتونسین اینرو در فانکشن بزارین ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );@ini_set( 'post_max_size', '64M');@ini_set( 'max_execution_time', '300' ); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ArashYazdian 6 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 آپدیت شده به 5.5.9 لطفا پیوست کنید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 آخرین نسخه 5.5.8 در دسترسه دوست عزیز و بزودی در صفحه ی اصلی قرار میگیره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 5.5.8 موجوده اگه میخواید بزارم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ArashYazdian 6 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 5.5.8 موجوده اگه میخواید بزارم سلام . الان 557 نصبه اوکی لطف میکنید ! اگر 559 هم پابلیک شد ممنون میشم زحمتش رو بکشین.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود وتشکر مجدد فارسی وراست چین شده هست؟ دمو دارید از این نسخه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 درود وتشکر مجددفارسی وراست چین شده هست؟ دمو دارید از این نسخه؟ راستچین هست . فارسی نشده فونت فارسی هم اضاف نشده در خواست بشه انجام میدم . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ArashYazdian 6 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 راستچین هست . فارسی نشده فونت فارسی هم اضاف نشده در خواست بشه انجام میدم . متشکرم از ارسال فراسیش زمانبر و هزینه بر هست ؟ حالا من که نسخه 557 نصب دارم این روی همون نمیتونم آپدیت کنم ؟ چون برای خودم 100% فارسی و راستچین هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 سلام چرا صحیفه تمام عرض نیست ؟ نمیشه یه کاریش کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 معمولا با تغییر topmargin leftmargin rightmargin میشه تمام عرضش کرد نمیدونم دیگه تو این استایل میشه یا نه این کد هم بزار تو سی اس اس #container { width: 100% !important; margin: 0 auto;} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده