mahdi4026 14 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 سلام خدمت دوستان عزیز . میخواستم در مورد موارد زیر راهنماییم کنید . تشکر 1 - افزونه آخرین ارسال های زنفور رو نصب کردم . میخوام سبکی که بیست اسکریپت داره برای آخرین ارسال های انجمن من هم ثابت بمونه ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) ینی میخوام از اون حالت دیفالت دربیارم و به این صورت دربیارم تا زیباتر نشون داده شه 2-چطور میتونم تمامی انجمن و گروه هایی که ایجاد کردم بصورت همگی ویرایش کنم تنظیمات و دسترسیشون رو؟ افزونه " چه کسانی از این تایپ بازدید کرده اند " رو نصب کردم و برای اینکه نشون داده شه باید گزینشو برای همه انجمن ها فعال کنم . حالا میشه تمامی انجمن ها رو یه جا ویرایش کرد یا نه 3-افزونه برترین ارسال کننده های روز / هفته / ماه رو نصب کرده ام . میخوام برای هر یک از این فیلترها ( روز ماه سال ) فقط 6 رو نشون بده..فک کنم افزونه 10 12 نفر رو نشون میده...چیکار کنم مثه بیست اسکریپت فقط 4 5 نفر رو نشون بده؟ 4-من یه گروه کاربری ایجاد میکنم مثلا کاربران مهمان / ثبت نام نشده ها ، بعد توی دسترسی این گروه مشاهده لینک ها رو غیرفعال میکنم.با یه مرورگر دیگه وارد انجمن میشم ولی باز لینک های دانلود نشون داده میشه.مشکل چیه؟ 5-سوالات بعدی اگر بود این تایپک رو به روز میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 درود به شما 1 - افزونه آخرین ارسال های زنفور رو نصب کردم . میخوام سبکی که بیست اسکریپت داره برای آخرین ارسال های انجمن من هم ثابت بمونه ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) در داخل کدهای سی اس اس اون فایل قرار دهید اینرو <iframe src="http://forum.site.com/last.php" scrolling=no border=0 width=100% height=350px></iframe> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2-چطور میتونم تمامی انجمن و گروه هایی که ایجاد کردم بصورت همگی ویرایش کنم تنظیمات و دسترسیشون رو؟ افزونه " چه کسانی از این تایپ بازدید کرده اند " رو نصب کردم و برای اینکه نشون داده شه باید گزینشو برای همه انجمن ها فعال کنم . حالا میشه تمامی انجمن ها رو یه جا ویرایش کرد یا نه این قابلیت در وی بیلتین هس و زنیفور ندارد تا جایی که من میدونم فقط باید اگر کلی بخواهید ویرایش کنید باید برید Php my admin هاست خودتون و از تیبل گروه ها درستش کنید 3-افزونه برترین ارسال کننده های روز / هفته / ماه رو نصب کرده ام . میخوام برای هر یک از این فیلترها ( روز ماه سال ) فقط 6 رو نشون بده..فک کنم افزونه 10 12 نفر رو نشون میده...چیکار کنم مثه بیست اسکریپت فقط 4 5 نفر رو نشون بده؟ نسخه ی بهینه شده اش رو نصب بفرمائید و از فیلدهای کاربری به تنظیماتش برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 4-من یه گروه کاربری ایجاد میکنم مثلا کاربران مهمان / ثبت نام نشده ها ، بعد توی دسترسی این گروه مشاهده لینک ها رو غیرفعال میکنم.با یه مرورگر دیگه وارد انجمن میشم ولی باز لینک های دانلود نشون داده میشه.مشکل چیه؟ و در اخر شما بایست این پلاگین رو نصب و فعالسازی کنید و و برید به تنظیمات فایلش و فارسی سازی لغات کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. طریقه نصب :: پوشه cobra رو کپی به library تو هاست ....................... همین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده