voltag 590 ارسال شده در شهریور 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1395 هیچ جا نیست دیگه بغیر اون 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1395 هیچ جا نیست دیگه بغیر اون بد شد که کاش زودتر اقدام میکردیم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 یه محصول هم دارن ک از اینجا میتونید ببینید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نظرتون چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 یه محصول هم دارن ک از اینجا میتونید ببینید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نظرتون چیه ؟ ظاهر و امکاناتش که خوبه من مشکلی ندارم خواسین انجام بدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 دوستان عزیز قالب مارکت پلیس رو بند خریداری کردم با تموم افزونه ها و پک کامل که ورد پرس هم روشه یعنی شما فایل ورد پرس رو نصب میکنید و همه چیز براتون اوکی میشه خیلی عالیه اگه قالب مارکت پلیس که خیلی بهتر از تم فارست هست رو میتونم تقدیم کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 منظورتون بسته نصبیه قالبه دیگه ؟! داریم خودمون اخرین نسخه رو ممنونم . اگر تو خرید این قالب تم فارست مایل بودید همکاری کنید خبر بدید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 نه خیر بسته ی نصبی همراه با همه افزونه ها و وردپرس که شما ورد پرس رو نصب میکنید و همه افزونه ها و درگاه و تنظیمات مورد نیاز این قالب طبق دمو فعال میشه ببخشید ولی قالب تم فارست چه چیزیش باعث جذب شما شده ؟بزارید نگاه کنم تو قالبام شاید نسخه سالمشو داشتم و تقدیمتون کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 دوستان عزیز قالب مارکت پلیس رو بند خریداری کردم با تموم افزونه ها و پک کامل که ورد پرس هم روشه یعنی شما فایل ورد پرس رو نصب میکنید و همه چیز براتون اوکی میشه خیلی عالیه اگه قالب مارکت پلیس که خیلی بهتر از تم فارست هست رو میتونم تقدیم کنم منم نسخه ی اصلی مارکت فوق رو دارم ولی متاسفانه ایراداتی داره در محصول رایگان که لینک دانلود رو نمیده ه کاربر و فقط به مدیریت میده لینک دانلود و میتونه ی این نسخه ی شما رو داشه باشم و تست کنم ؟ تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بنده از اینجا خریداری کردم و دمو هم توضیحات رو لینک بالا ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم دمو میتونه ی این نسخه ی شما رو داشه باشم و تست کنم ؟ من این نسخرو دارم سالمش البته موردی که شما گفتیت رو تست نکردم و در حال راه اندازی هستم خودم که همه چیش امادس نیازی نیست تو این نسخه هیچ افزونه ای و درگاهی نصب بشه همه افزونه ها نصب و فعال و سایت هم مثل دمو بالا میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بنده از اینجا خریداری کردم و دمو هم توضیحات رو لینک بالا ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم دمو من این نسخرو دارم سالمش البته موردی که شما گفتیت رو تست نکردم و در حال راه اندازی هستم خودم که همه چیش امادس نیازی نیست تو این نسخه هیچ افزونه ای و درگاهی نصب بشه همه افزونه ها نصب و فعال و سایت هم مثل دمو بالا میاد سلام مرسی دوست گرامی بنده منم از ایشون خریدم و متسافانه ایراد دره اون بخش لطفا بعد تست به منم اطلاع بدین بی نهایت ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasanazizi 1 ارسال شده در شهریور 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 15، 1395 با سلام دمو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت 34000 تومان نسخه اصلی پشتیبانی رایگان + نصب و... تا چند روز اینده در وبسایت قرار میگیرد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad006 0 ارسال شده در شهریور 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 15، 1395 سلام دوستان میتونید راهنمایی کنید این اسکریپت نصبش به چه صورت هست؟ آیا روی ومپ یا زمپ نصب میشه یا حتما باید روی هاست نصبش کنیم؟ لطفا یکی راهنمایی کنه. از 20script یعنی همین سایت دانلودش کردم. طبق راهنما پیش رفتم اما توی قسمت نصبش ی چند تا ارور میاد و میگه توی فایل setup.php خط 75 مشکل داره... ممنون میشم دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAM302 3 ارسال شده در شهریور 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 15، 1395 سلام دوستانمیتونید راهنمایی کنید این اسکریپت نصبش به چه صورت هست؟ آیا روی ومپ یا زمپ نصب میشه یا حتما باید روی هاست نصبش کنیم؟ لطفا یکی راهنمایی کنه. از 20script یعنی همین سایت دانلودش کردم. طبق راهنما پیش رفتم اما توی قسمت نصبش ی چند تا ارور میاد و میگه توی فایل setup.php خط 75 مشکل داره... ممنون میشم دوستان کدوم اسکریپت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1395 سلام دوستانمیتونید راهنمایی کنید این اسکریپت نصبش به چه صورت هست؟ آیا روی ومپ یا زمپ نصب میشه یا حتما باید روی هاست نصبش کنیم؟ لطفا یکی راهنمایی کنه. از 20script یعنی همین سایت دانلودش کردم. طبق راهنما پیش رفتم اما توی قسمت نصبش ی چند تا ارور میاد و میگه توی فایل setup.php خط 75 مشکل داره... ممنون میشم دوستان سلام روی هاست اشتراکی میشه نصبش کنین و روی لوکال و رایگان جواب نمیسده این اسکریپت دوست عزیز مراحلشم بسیار آسون هس برای نصب در هاست خودتون در بخش قالب ها میزارین و فعالسازی و تنظمیات رو انجام میدین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iroox 2 ارسال شده در شهریور 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام وسخته نباشید دوستان، منم اینو میخوام چند نفر جمع بشیم اینو بخریم یا اینکه چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1395 من با این و حتی مارکت پلیس کار کردم متاسفانه هیچ کدوم بدرد نمیخورن دوست عزیز از استایل های واسطه ی دیگری برای اینکار استفاده کنین مثلmakery و ماوی و . .. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iroox 2 ارسال شده در شهریور 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1395 پس این سایت ها از کجا میارن؟ z i p m a r k e t . i r پس این از کجا آورده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 اسکریپت ها مووجود هستن دوست گرامی ولی کمی باهاشون که کار کنی کلا متوجه مشکلات فوق میشی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iroox 2 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 اسکریپت ها مووجود هستن دوست گرامی ولی کمی باهاشون که کار کنی کلا متوجه مشکلات فوق میشی پس چیکار کنیم؟؟؟؟ راهی نداره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 پس چیکار کنیم؟؟؟؟راهی نداره؟ برخی مشکلات جزئی دارند متاسفانه که شاید از دید شما چیز خاصی نباشه ولی من قالب ماووی رو پیشنهاد میکنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iroox 2 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 قالب ماووی هم دوست داشتنی نیست آخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 قالب ماووی هم دوست داشتنی نیست آخه با کمی کار کردن روش میتونین طبق نیاز خودتون ویرایش کنید دوست عزیز makery هم عالی ست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iroox 2 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 قربونت دادا، یه چیکی میکنم، دست خوش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iroox 2 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 اگه از سایت خود تم فارست خرید کنیم و بدیم یکی فارسی سازی کنه چی؟ من قالب مشابه این رو میخوام rtl-theme zipmarket لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 اگه از سایت خود تم فارست خرید کنیم و بدیم یکی فارسی سازی کنه چی؟من قالب مشابه این رو میخوام rtl-theme zipmarket قبل هر کاری پس دموش رو چک کنید و باهاش کار کنید و انجامش دهید دقیق نمی دونم اون تم فارست موجود در اون سایت برای فروش درست هست یا خیر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده