رفتن به مطلب

ویژه معرفی سرویس ایمیل دهی ایرانی رایانا

gholamreza-alipoor

پست های پیشنهاد شده

به نام خدا در این پست در راستای حمایت از برنامه نویسان ایرانی قصد معرفی یک سرویس ایمیل دهی ایرانی رو دارم ، البته کاربر باید خوبی سرویس رو ببینه تا یک سروریس رو به بقیه معرفی کنه ، این سرویس ایمیل دهی رایانا بسیار سرعت بالایی داره و در سرور های ایرانی پشتیبانی میشه و همچنین دارای زبان های کردی ، فارسی ، ترکی و انگلیسی هستش این سرویس از امنیت بالایی برخوردار هستش و شما می توانید ورود دو مرحله یا برای خودتون بزارید ، علاوه بر این ها شما میتوانید از سرویس رایگان ارسال پیامک هم در این سرویس ایرانی استفاده کنید ، در این سرویس یک گیگابایت فضا به شما تعلق گرفته است یعنی 1024 مگابایت آن هم به رایگان که فک کنم در ابتدا خوب باشه ، از طرفی از ویژگی های خوب دیگر این سرویس دهی ایرانی داشتن اپیکیشن موبایل هستش که فک کنم بسیار ایده ای جالب باشه ، اپیکیشن این سرویس دهی مربوط به اندورید هستش از طرفی ارسال فکس رایگان هم در خودش جا داده هستش ، من به شخصه به عنوان یک ایرانی بلافاصله این سرویس رو انتخاب کردم وتمامی ایمیل هام رو به این سرویس دهی متقل کردم

لینک درباره ما سرویس دهی رایانا:

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

درباره ما از زبان خود رایانا:

تاریخچه پیام افزار پیک آسا

پیک‌آسا مخفف عبارت "پیام‌رسانی کارآمد، آسان، سریع، و امن" است. گروه پیک‌آسا در بهار سال 2000 و با تولید اولین محصول کاملا صنعتی خود (کارگزار کوته‌پیامPA-10000) شکل گرفت و فعالیت خود را در زمینه فن‌آوری‌های پیام‌رسانی آغاز کرد. اولین نسخه PA-10000 در سال 2001 در شبکه تلفن همراه ایران با موفقیت آزمایش شد. از آن زمان این گروه به طور کامل در زمینه محصولات و خدمات پیام‌رسانی تلفن همراه و اینترنت فعالیت می‌کند.

تاریخچه پروژه رایانا

در سال 1385 تعدادی از متخصصان جوان دانشگاه شریف با تحقیقات گسترده و کاربردی، در حوزه نامه الکترونیک انجام دادند، این تحقیقات پس از زحمات فراوان در بخش تولیدات دانشگاه شریف به سرویسی قابل ارائه تبدیل شد، ایمیل ایرانی رایانا در سال 1390 با ساختاری ساده اما کار بزرگ و بسیار پیچیده توانست با رقبایی همچون گوگل و یاهو و.... در این حوزه برابری کند، رایانا با تکیه بر ایرانی بودنش و اعتماد مردم نظر بسیاری از اقشار اجتماع را به خود جلب کرده و بسیاری از مشکلات یاهو و جی میل را در انتشار زبان فارسی مرتفع کرده است. این سرویس که توسط شرکت پیام افزار پیک آسا توسعه یافته به صورت کاملا رایگان در دسترس علاقه مندان و کاربران میباشد.

رایانا درصدد فرهنگ سازی استفاده از محصولات داخلی برای ارتقای مباحث امنیتی است، همچنین پشتیبانی از این سرویس در داخل کشور انجام می شود که قابلیت قرارگیری بر روی شبکه های داخلی همچون شبکه ملی اطلاعات را در هر زمان دارد و از اطلاعات و حریم شخصی افراد به دلیل داخلی بودن حراست میکند.

رایانا تا کنون با هزینه‌های شخصی اداره میشده و وب‌سایت رایانا وابسته به هیچ شرکت یا سازمان دولتی نمی‌باشد هم‌اکنون رایانا توسط شرکت پیام افزار پیک آسا فعالیت دارد.

عکس از صفحه ی ایمیل دهی :

7723-3.png

عکس از صفحه ی تنظیمات:

88eb-3.png

دانلود اپیکیشن اندروید رایانا از طریق سرور بیست اسکریپت با قابلیت ثبت نام از طریق نرم افزار اندروید:

ایمیل من در رایانا:

آدرس سایت:

لطفا دوستان ایرانی عزیز از این سرویس ایمیل دهی پر سرعت و با امکانات بیشتر به جای استفاده از سرویس های خارجی در راستای حمایت از برنامه نویسان ایرانی استفاده کنید.

با تشکر.!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...