mohammadkia 19 ارسال شده در دی 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1394 سلام ممنون میشم بگید چجوری یه همچین چیزی درست کنم انجمنم زنفور هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1394 درود افزونه زیر رو نصب فرمائید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadkia 19 ارسال شده در دی 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1394 نه منظورم کدیه که تو صفحه اصلی گذاشتین برای نمایش اخرین ارسال ها تو بیست اسکریپت نه انجمن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 13، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1394 کدی قرار نگرفته تنظیمات داره به زودی تصاویر قرار میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 14، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1394 آموزش استفاده مدیریت انجمن ها > Modern Statistics > Create New Statistic و بعد تنظیمات و بخش های مورد نیاز را وارد کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadkia 19 ارسال شده در دی 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1394 برادر من منظورم توی صفحه اصلی سایت بیت اسکریپته نه انجمنش آخرین ارسال ها رو در صفحه اصلی سایتم می خوام نشون بدم اونو درست کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 14، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1394 شما می توانید آخرین ارسالات انجمن ها را به صورت کاملا آجاکس درون سایت خود قرار بدید مراحل نصب: 1- فایل ها را در نشانی زنفوروی خود آپلود کنید 2- با استفاده از کد کد: <iframe src="http://forum.site.com/last.php" scrolling=no border=0 width=100% height=350px></iframe> میتوانید این اسکریپت را در سیستم مدیریت محتوای سایت خود به نمایش درآورید لینک دانلود: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadkia 19 ارسال شده در دی 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1394 ممنون فک کنم درست شد نه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1394 درود بله به درستی انجام شده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.