رفتن به مطلب

آموزش وبلاگ نویسی


shima77

پست های پیشنهاد شده

یاد گرفتن اصل‌های هر کاری لازمه موفق بودن در آن کار است در وبلاگ نویسی نیز اصل‌هایی وجود دارد که یاد گرفتن آن‌ها شما و وبلاگ شما را در عرصه دنیای مجازی به جاهای خوبی خواهد رساند. اصل‌هایی در نوشتن وبلاک که دانستن آن‌ها برای هر وبلاگ نویس ضروری است. زیاد نگران نباشید یادگیری این اصل‌ها چندان کار سختی نیست در واقع شما با کمی صبر و حوصله و دقت ویراستار وبلاگ خودتان خواهید شد. به کارگیری علامت‌های نوشتاری در جای درست خود افزون بر زیبا‌تر کردن مطلب شما، از در هم بودن نوشته شما نیز جلوگیری خواهد کرد و جلوه‌ای زیبایی به متن شما خواهد داد. این اصل‌ها را در این نوشته ببینید.

 

برای آموزش وبلاگ نویسی می توانید متن زیر را بخوانید.

 

writing-great-blog-post.jpg

 

 

 

 

 

گذاشتن نیم فاصله:

برای فارسی‌نویسان افزون بر فاصله، یک گونه فاصله دیگر به نام نیم‌فاصله نیز وجود دارد. گداشتن نیم‌فاصله با فشار دادن همزمان دو کلید SHIFT و SPACE امکان‌پذیر است (روی برخی کامپیوتر‌ها با Ctrl+Shift+۲) با فشار دادن همزمان این دو کلید یک فاصله کوچک به وجود می‌آید که باعث به هم نچسبیدن دو واژه می‌شود. برای درک بهتر نیم فاصله بگذارید نمونه‌ای بیاورم. مثلا دو واژه «می‌رسد» و «می‌رسد» را در نظر بگیرید. در واژه اولی از فاصله استفاده شده اما در واژه دومی از نیم‌فاصله استفاده شده. با نگاهی کوتاه می‌توان دریافت که کلمهٔ دوم ظاهری زیبا‌تر دارد.

به کارگیری درست از ویرگول، نقطه، علامت سوال، نقطه ویرگول، علامت تعجب و…

شیوه به کارگیری علامت‌های نوشتاری بالا به این صورت است که این علامت‌ها باید به واژه آخر وصل شوند و بعد از آن‌ها یک جای خالی گذاشته شود. فاصله انداختن پبش از این علامت‌ها و واژه بعد از آن‌ها درست نیست و باعث شلختگی در مطلب شما می‌شود. به کارگیری سه نقطه هم نظیر س نوشتاری است. به این صورت که سه نقطه باید به واژه پیش از خود متصل شود و بعد از آن یک جای خالی گذاشته شود. به این نمونه توجه کنید:» سایت‌ساز- سئو، بازاریابی، تبلیغات آنلاین و…»

 

 

به کارگیری کروشه، گیومه و پرانتز

 

 

به کارگیری این علامت‌های نوشتاری هم کار سختی نیست. پیش از استفاده از هر کدام از این علامت‌ها، باید یک جای خالی زده شود تا میان علامت و واژه پیش از آن فاصله بی‌افتد. ولی بعد از علامت از زدن جای خالی خودداری کنید. برای بستن علامت هم آن‌ها را بدون هیچ فاصله‌ای از واژه پیش خود ببندید. به این نمونه توجه کنید: «یادگیری اصول اولیه نوشتن (در وبلاگ‌نویسی) برای زیبا‌تر شدن نوشته»

 

 

قاعده‌های به کارگیری اعداد

 

اغلب در اصلهای خبرنویسی بهتر است به جای حرف‌ها از اعداد استفاده شود. از موردهایی که بهتر است به جای حرف‌ها از اعداد استفاده کنید می‌توان ساعت و تاریخ، شماره شناسنامه، قد و وزن، مبلغ‌ها، عددهای تقریبی و تخمینی، نتیجه‌های مسابقات یا انتخابات، عددهای بیش از ۵ رقم، عددهای کسری و… را نام برد.

 

 

ساده و مختصر بنویسید

 

ساده‌نویسی و قابل درک بودن متن برای مخاطب یکی از اصلهای ابتدایی و البته مهم در نوشتن وبلاگ نویسی می‌باشد. مطلب‌های شما باید روان، ساده، قابل درک باشند تا مخاطب بتواند با آن‌ها ارتباط برقرار کند. برای ساده نوشتن ضروری است از واژه‌ها و اصطلاحهای نا‌شناس و قدیمی و نامانوس برای مخاطب استفاده نکنید. اصلهای دیگری که در نوشتن باید مورد توجه قرار بدهید این است که باید کوتاه و مختصر بنویسید و علت آن هم کاملا واضح است. این روز‌ها افراد به علت زیاد شدن شبکه‌های اجتماعی دیگر حوصله خواندن مطلب‌های طولانی را ندارند. بنابراین بهتر است مستقیم و صریح منظورتان خود را توضیح دهید و حاشیه سازی نکنید و تلاش نکنید مخاطب را به دنبال خود بکشید. موردهایی که گفته شد اصلهای نخستین نوشتن در وبلاگ‌نویسی می‌باشند که رعایت آن‌ها می‌تواند به زیبا‌تر شدن متن و طراحی سایت شما کمک کند.

 

منبع: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چند نکته درباره ی محتوی و زیبایی

 

از ایکون ها و عکس های کم کیفیت استفاده نکنید و همیشه سعی کنید عکس هایی که قرار میدید بهترین کیفیت رو داشته باشند و اگر میخواهید ایکونی قرار بدید ایکونی که بکگراند سفید داره رو قرار ندید و بگردید دنبال png بدون بکگراندش مخصوصا اگه بکگراند بلاگتون سفید نیست !

سایز عکس هاتون رو در پست هانون سعی کنید یکی باشه اینکار رو با ویرایش کد هم میتونید انجام بدید فقط کافی در قسمت کد height و width که به معنای ارتقاع و عرض می باشد رو تغییر دهید

برچسب های زیادی استفاده نکنید درسته در بعضی مواقع ممکنه برچسب اضافی باعث بیشتر شدن بازدید بشه ولی این بازدید بیشتر باعث میشه سئوی منفی بخورید چونکه وقتی شخص وارد بلاگتون میشه و موضوعی که دنباشه پیدا نمیکنه سایتتون رو بعد از سی ثانیه میبنده و این رو گوگل کنترل میکنه و سئوی منفی میخورید!

سعی کنید در بلاگتون از فونت استفاده کنید ی کد خیلی کوتاهی هستش وارد کنید کل وبسایتتون از اون فونت استفاده میشه (چند فونت خوب ایرانی : بی رویا b roya و بی یکان B yekan و ایرانس سانس Iran Sans نسخ Naskh )

سعی کنید کپی نکنید و با خوندن اون مسئله اون رو از زبان خودتون بنویسید

از شکلک های بقل کیبورد استفاده کنید برای مثال بنده بجای استفاده از 1. از این ها استفاده کردم قابلیت بزرگ و کوچک شدن دارند و تغییر رنگ حتی قابلیت bold شدن هم دارند ! و همه ی سیستم عامل ها میخونندشون! و به اندازه استفاده کنید

 

شکلک های که میتونین استفاده کنید !:

➀➁➂➃➄➅➆➇➈➉

➊➋➌➍➎➏➐➑➒➓

ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓂⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏⓐⓑⓒⓓⓔⓕⓖⓗⓘⓙⓚⓛⓜⓝⓞⓟⓠⓡⓢⓣⓤⓥⓦⓧⓨⓩ

✌❂✉ ✍ ✎ ✏ ✐✑✒ , ☎ ☏ ☑ ✓ ✔ √

☐ ☒ ☓ ✕ ✖ ✗ ✘ ✇ ♬ ✆ ✉ ☕ ☁ ☂ ☣☢ ☫ ☭ ❃➟ ➡

➢ ➣ ➤ ➥ ➦ ➧ ➨➚ ➘⌚〈 〉✪ ☞☜

™ ℠ © ® ℗ (اینها را بکار نبرید مگر اینکه معنی شون رو بدونید )

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...