ParsinReza 3 ارسال شده در آذر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 افزونه Countdown شمارش معکوس برای وردپرس رو نصب کردم وقتی روی قسمت Create ShortCod میزنم هی اتفاقی نمیفته و کد رو به من نمیده راهنمایی کنید ( یعنی مثل اینکه قفل کنه سایت به اون شکل در میاد ) اساتید محترم راهنمایی کنید . درصورت داشتن افزونه شمارش معکوس زیباتر و با امکانات بالاتر معرفی کنید و لینک دانلود قرار دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این افزونه هم زیبا و جالبه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ParsinReza 3 ارسال شده در آذر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 کدوم پوشه رو باید نصب کنم ؟! CodeGrape-Circular-Countdown-WordPress-Plugin یا circularcountdown دومی داخل اولی هستش ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 فایل circularcountdown.zip موجود در پوشه Circular Countdown WordPress Plugin لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ParsinReza 3 ارسال شده در آذر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 نصب نمیشه اررور میده ... میگه فایل نصب نمیشود ... من تونستم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این رو نصب کنم ولی خیلی خیلی ساده هستش هیچی گرافیک و زیبایی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل اصلاح شد دریافت و نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ParsinReza 3 ارسال شده در آذر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 گشودن بستهی فشرده شده… در حال نصب افزونه… این بسته نمیتواند نصب شود. هیچ افزونهی معتبری یافت نشد. مشکل در نصب افزونه. بازگشت به برگهی افزونهها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ParsinReza 3 ارسال شده در آذر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل اصلاح شد دریافت و نصب کنید مرسی درست شد بررسی کنم ببینم درست کار میکنه یا نه ! با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ParsinReza 3 ارسال شده در آذر 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 1394 من کد را ساختم ولی وقتی داخل صفحه میزارم نمایش نمیده . ( یهنی اون کدی که بهم میده وقتی داخل یک نوشته تازه میزارم هیچ اتفاقی نمیفته ) راهنمایی کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 1394 تست کردم بدون مشکل کدی که دریافت میکنید در بخش ویرایش گر متن وارد کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ParsinReza 3 ارسال شده در آذر 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 1394 این رو در قسمت متن وارد کردم درست نشد . نمایش نمیده راهنمایی کنید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 1394 با قالب دیگری تست کنید مشاهده کنید مشکل پاربرجا هست یا خیر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.