mlove 1 ارسال شده در آذر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1394 سلام دوستان ببخشید من یه بک اپ از سایت گرفتم............ اگر من بعد از دانلود بک اپ کل سایت رو حذف کنم و مثلا چند ماه بعد با همون دامنه,یه هاست جدید بگیرم اون بک اپ رو وارد کنم,سایت مجددا با همون اطلاعات و کاربرا و...قبل برمیگرده؟؟؟؟؟؟ و سوال بعدی ایا ممکنه من بک اپ رو دانلود نکنم و به درایور انقتال بدم؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 سلام بله تمامی اطلاعات بازگردانی میشن . فول بکاپ از هاست بگیرید . اگر کنترل پنلتون یکی باشه مشکلی نیست . برای مثال بکاپ cpanel به cpanel با بازنشانی فایل سایت بالا میاد . اما اگر directadmin به cpanel ویاید عملیات رو دستی انجام بدین . سوال دوم . خیر مشکلی نداره اما بهتره دانلود و در سیستمتون جهت اطمینان داشته باشید. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آذر 4، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 سوال دوم . خیر مشکلی نداره اما بهتره دانلود و در سیستمتون جهت اطمینان داشته باشید. موفق باشید. با سلام و ممنونم از پاسخگوییتون چه جوری به درایور انتقال بدم و اونجا اپلود کنم؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده