nazanin 0 ارسال شده در آبان 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 سلام لطفا میشه یه راهنمایی واسه نصب قالب بی تم بدین من دانلودش کردم کلی فایل هست نمیدونم کدوم رو باید اپلود کنم هر کدوم رو هم اپ میکنم با مشکل روبه رو میشه ممنون میشم کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 سلام شب بخیر.فایلی که دانلود کردید فقط قالبه یا نه فایل های دیگه ای هم داخلشه ؟ دنبال فایلی بنام theme یا betheme یا be بگردید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 درود پوشه betheme رو فشرده (zip) وسپس نصب بفرمائید . جهت کسب اطلاعات هم میتونید ا فایل های موجود در documentation استفاده بفرمائید. موفق باشید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nazanin 0 ارسال شده در آبان 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 ممنون از هر دو بزرگوار من پوسته betheme-v10.2 رو از بیست اسکریپت دان کردم .پوشه رو اکسترکت کردم و وارد پوشه betheme-premium-wordpress-theme شدم و بعدش فایل فشرده betheme رو از حالت فشرده ونرر باز کردم و تبدیل به فایل فشرده زیپ کردم ،فایل رو اپلود کردم داخل وردپرسم بعد از مدتی که فایل کار نصبش تموم شد این پیغام برام اومد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. منم چن لحظه ای صبر کردم اما دیدم خبری نشد و صفحه رو رفرش کردم این سری این خطا نمایش داده شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ---- بازم ممنون از راهنمایی و کمکتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 مشکل timeout وارد هاست خودتون بشین و پوشه قالب رو در مسیر زیر آپلود بفرمائید . wp-content - Themes سپس از طریق پنل مدیریت وردپرس قسمت پوسته ها قالب رو فعال کنید. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nazanin 0 ارسال شده در آبان 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 درود بر شما اقا یزدان مشکلم حل شد (از این بابت خیلی خوشحالم) --- اما الان ظاهر سایتم خیلی ساده هس اصلا شبیه به نمایش انلاین داخل سایت نداره میشه اینبار هم لطف کنید بگید چه فایل هایی رو باید اپلود کنم (که کامل تمام امکانات رو داشته باشه) من اولین بار هستش دارم اینکارو میکنم و خیلی اشنایی ندارم و راستش هم علاقه دارم که خودم بتونم این کارو بکنم (البته با کمک و راهنمایی شما بزرگان) ------- میگن هر کسی باید از یه جا شروع کنه .. باعث افتخاره که از سایت شما شروع کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 انشالله که همچنان شرایط طبق خواستتون پیش بره . ویدئوی آموزش کامل نصب قالب رو بزودی آپلود و پیوست میکنم . لطفا کمی صبر کنید .... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nazanin 0 ارسال شده در آبان 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1394 ممنون از شما ،بی صبرانه منتظرم پایدار و موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. توضیح متنی : فایل betheme-child.zip رو هم اپلود و نصب بفرمائید . سپس تمامی افزونه های پیشنهادی ارائه شده قالب رو که در پنل مدیریت مشخص شدن نصب و فعال سازی بفرمائید . در ویدئو بصورت کامل مراحل رو انجام میده . فقط اوایل ویدئو نحوه خرید قالب رو نمایش میده که مهم و مورد نیاز نیست چون قالب رو هم اکنون بصورت کامل دارید. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nazanin 0 ارسال شده در آبان 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 خیلی ممنون از لطفتون اما انگار لینک دانلود مشکل داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 تست شد مشکلی نداره لینک دانلود و سالمه . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 درود فایل 23 بار دانلود شده که این آمار نشان دهنده سلامت لینک هست . با تشکر از voltag عزیز 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniransabz 0 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 سلام من می خوام دمو Be Gym رو نصب کنم وقتی توی منوی نمایش نصب دمو gym رو میزنم نصب به خوبی انجام میشه ولی نه اسلایدر کار میکنه و عکسی توش نیست و یه خطا نشون میده در محل اسلایدر و اطلاعات مربوط به اون دمو نمیاد در کل ظاهر سایت بهم ریخته است لطفا راهنمایی کنید چه کار باید بکنم ضنما تمامی پلاگین های مربوط تو فیلم آموزشی رو هم نصب کردم ولی باز هم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 درود لینک قرار بدین لطفا جهت بررسی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniransabz 0 ارسال شده در آذر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1394 ممنون دوست عزیز مشکل مین این بود که بعد از نصب betheme بلافاصله betheme - child رو نصب می کردم در حالی که باید از درون ریزی دمو مربوط به خودشو نصب می کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1394 خوشحالیم که مشکل شما برطرف شد. موفق و سرافراز باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniransabz 0 ارسال شده در آذر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1394 یه مشکل من وقتی قالب رو نصب کردم آنتی ویروس من این خطا رو می ده هر قت سایت رفرش میشه ، این پیام به صورت popup نمایش داده میشه بوسیله آنتی ویروس کاسپر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 4، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 یه مشکلمن وقتی قالب رو نصب کردم آنتی ویروس من این خطا رو می ده هر قت سایت رفرش میشه ، این پیام به صورت popup نمایش داده میشه بوسیله آنتی ویروس کاسپر سلام این فایل درون فایل های قالب جایگزین کنید مشکل شما حل خواهد شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده