Hamavar 1 ارسال شده در آبان 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1394 ببخشید اگه میشه یه افزونه ای معرفی کنین که به طور خودکار از سایتهای دیگه مطالب رو کپی و تو سایت ارسال کنه البته یه طوری باشه که لینکهای دانلود هم کپی بیشه ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1394 برا این چیزا قبلش ی سرچ گوگل کنید نیاز ب تاپیک نیست : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamavar 1 ارسال شده در آبان 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1394 زحمت کشیدی این کار نمیکنه.قبلا خودم گشتم چیزه خوبی پیدا نکردم اون کارایی رو بده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1394 زحمت کشیدی این کار نمیکنه.قبلا خودم گشتم چیزه خوبی پیدا نکردم اون کارایی رو بده. با سلام دوست عزیز ایشون جواب تاپیکتون رو دادن زحمت کشیدی یعنی چی !!!؟ کمی رعایت بفرمائید لطفا . Autoblog WordPress Automatic Plugin Auto Post این پلاگین ها سالم و کاربردی هستن . با کمی جستجو میتونید پیدا کنید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamavar 1 ارسال شده در آبان 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1394 ممنون آقا من جسارت نکردم اون ن نیفتاده من میخواستم بنویسم زحمت کشیدین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1394 من جستجو کردم این دو افزونه جزو بهترین ها هستن : 1- wp-automatic لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2- WP Robot لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده