رفتن به مطلب

صفحه سفید وردپرس !!!!!!


iran

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

به کمک فوری شما نیاز دارم !!:(

 

وردپرسم صفحه سفید میده، چیکار کنم کامل بر طرف بشه؟؟

 

با غیرفعال کردن افزونه ها و پوسته تونستم صفحه سایت اصلی سایت رو بالا بیارم اما هرجای دیگه برم صفحه سفید میاد!!

یه کد هم زدم توی wp-config که نمایش خطا بده این خطا رو داد:

Parse error: syntax error, unexpected '=>' (T_DOUBLE_ARROW) in /public_html/wp-includes/functions.php on line 2115

 

 

لطفا سریع راهنمایی کنید که چطور کامل برطرف میشه؟؟

صفحه مدیریت سایت هم بالا اومد ولی فقط وارد قسمت پوسته میشه دیگه هیچ جا نمیره و صفحه سفید میده!!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

 

3-Parse Error "خطای تجزیه"

 

این بدان معنی است که یک خطا در گرامر کد شما وجود دارد مانند کوتیشن هایی که با یک دیگر منطبق نیستند یا یک نقطه ویرگول که وارد نشده است در این حالت اسکریپت متوقف شده و مانع از نمایش هر گونه خروجی HTML می شود.

 

شما کد های داخل functions.php رو داخل یک برنامه مثل ++notpad بریز بعد ببین کجا رو جا انداختی

 

باتشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیریت کل سایت

سلام محتويات فايل functions پوسته را حذف كنيد ببنيد همچنان مشكل داريد يا خير

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به هیچ شکل درست نشد مجبور شدم به هاستینگ بگم به 3 روز قبل برگردونن هاست رو!!

ولی الان متوجه شدم که مشکل قالب هست، حالا دوستان میشه توضیح بدید چه بلایی سر قالب اومده که اینطور شده؟؟

راهی داره قالب رو درست کنم؟؟

اگه قالب رو مجدد فعال کنم صفحه سفید میشه!!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

به کمک فوری شما نیاز دارم !!:(

 

وردپرسم صفحه سفید میده، چیکار کنم کامل بر طرف بشه؟؟

 

با غیرفعال کردن افزونه ها و پوسته تونستم صفحه سایت اصلی سایت رو بالا بیارم اما هرجای دیگه برم صفحه سفید میاد!!

یه کد هم زدم توی wp-config که نمایش خطا بده این خطا رو داد:

Parse error: syntax error, unexpected '=>' (T_DOUBLE_ARROW) in /public_html/wp-includes/functions.php on line 2115

 

 

لطفا سریع راهنمایی کنید که چطور کامل برطرف میشه؟؟

صفحه مدیریت سایت هم بالا اومد ولی فقط وارد قسمت پوسته میشه دیگه هیچ جا نمیره و صفحه سفید میده!!

 

دوست عزیز احتمالا تو فایل functions قالبتون تغییرات ایجاد کردید....گهگاه دیده شده یک خط فاصله اضافی هم باعث سفید شدن سایت میشه......پیشنهاد میکنم درفایل functions دقت داشته باشید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود .

 

از متن ارور معلوم هست که به یک نماد تکراری ارور داده . کد زیر به احتمال زیاد داخل فانکشن قالبتون موجود هست .

 

 

  $fields         => array( 

 

 

منظور اصلی در کد بالا => هست . اگر چنین نمادی در کدها بود باید به صورت زیر اصلاح بشه :

 

 

$fields         = array(... 

 

 

 

یعنی نماد بالا رو که گفتم به = تبدیل کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام مجدد به تمام دوستان عزیز

:) بلاخره بعد از چندین ساعت درستش کردم..

 

همینطور که دوستان اشاره کردن مشکل در فایل functions.php بود که با بررسی خط به خط عیب یابی شد..

 

از تمام دوستانی که پاسخ دادن ممنونم ;)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...