mahdi4026 14 ارسال شده در مهر 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1394 سلام خسته نباشید دوستان نمیدونم مشکل از وردپرسه یا چی ، وقتی تو نوشته هام از تگ های هدینگ مثه h1 استفاده میکنم وقتی کلمه رو انتخاب میکنم و h1 رو براش در نظر میگیرم عوض اینکه اون کلمه h1 شه کل جمله h1 میشه....از اخرین نگارش وردپرس هم استفاده میکنم تو فایل استایل قالبم هم کلمه ی h1 رو جستجو کردم این نتیجه رو اورد : html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2 , h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, embed, figure, figcaption, footer, header, hgroup, menu, nav, output, ruby, section, summary, time, mark, audio, video, textarea, input {margin:0;padding:0;border:0;font-size:100%;font:inherit;vertical-align:baseline;text-decoration:none;} article, aside, details, figcaption, figure, footer, header, hgroup, menu, nav, section {display: block;} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1394 سلام . در ادیتور پیش فرض وردپرس چنین امکانی نیست که در میان یک جمله بتوانید یک کلمه را هیدینگ بدهید . 1. یا افزونه های ادیتور پیشرفته تر نصب کنید . 2. یا به صورت دستی هیدینگ بدهید . پس از اتمام نگارش شما ، زبانه ی " متن " در بالای ادیتور را بزنید و سپس کلمه ی مورد نظر را داخل هیدینگ قرار دهید و حتما هم دقت کنید که هیدینگ را با تگ مناسب خود ببندید . 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده