*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 1394 با سلام و خسته نباشید. من چندوقته درگیر فوترم هستم از چند تا سایت کمک گرفتم و خدا رو شکر تا قسمتی مشکلم حل شد!!! ولی هنوز یک مشکل بزرگ دارم و اون رنگ فوترم هست!!! انواع کد و افزونه رو استفاده کردم ولی رنگش درست نمیشه!!! اعصاب دیگه برام نمونده! دلم میخواد سایتم رو راه اندازی کنم ولی درگیر این فوترم هستم. واقعا ممنونتون میشم که من رو راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 1394 تصویر فوتر + فایل فوتر + فایل استایل + اعلام رنگ های مورد نظر قرار بدید تا براتون انجام بشه البته با اجازه میفرستم جزع نمونه کارهام اگر مشکلی ندارید اگر کار دیگه هم هست که از دستم بر بیاد در خدمتم بازهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 1394 تصویر فوتر + فایل فوتر + فایل استایل + اعلام رنگ های مورد نظر قرار بدید تا براتون انجام بشه البته با اجازه میفرستم جزع نمونه کارهام اگر مشکلی ندارید اگر کار دیگه هم هست که از دستم بر بیاد در خدمتم بازهم تشکــــر سایتم خبریه starsnews.ir خودت یه چیزی که مناسب موضوع و وبم هست طراحی کن ولی میخوام خودم هم بعدا توش چند تا جمله بزارم!!! پیرشی پسر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 1394 البته طراحی اختصاصی نمیخوام از قبل اگر چیزی هم آماده داری کافیه!!! بازم تشکـــر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 1394 خوب شما سایت خبری داری به نظر باز که نمیشه سایت موضوع دقیق وبسایتتون رو بگید که در چه موضعی فعالیت میکنه درضمن سفارشی سازی یه قالب اگه بدونیم چی هست به تنهایی یک روز زمان میبره اگر قالب خودتون رو بدید فک کنم سریع تر انجام بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 این وب سایته لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پسرم من نمیخوام که سفارشی سازی کنی برام!!! میگم یه کد تغییر رنگ بهم بده فوترش رو رنگش رو عوض کنم! یا فوقش یک کد فوتر برده یه سری امکانات ساده داشته باشه همییین!!!! انقد سخت نمیخوام که!!!! اونوقت یه سوال !! میگی جزوه نمونه کارات قرار میگیره یعنی اسمت رو میخوای تو فوترم بنویسی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 لود هاست صفر سرعت هاست صفر لود قالب صفر لود باکس بندی قالب صفر درود و صد درود بر تو ای صفر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 لود هاست صفر سرعت هاست صفر لود قالب صفر لود باکس بندی قالب صفردرود و صد درود بر تو ای صفر امشب سرعت هاستم اومده پایین!!! قالب هم هنوز کامل نشده و کار سئو قالب و بهینه سازیش رو انجام ندادم! ولی باید عرض کنم سرعت نت شما هم صفره! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 دلم نمیاد دلت رو بشکنم ولی پسر خوب با وی پی اس واردش شدم 10 گیگ در ثانیه سرور آمریکا شب بخیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 دلم نمیاد دلت رو بشکنم ولی پسر خوب با وی پی اس واردش شدم 10 گیگ در ثانیه سرور آمریکاشب بخیر :thumbsdownsmileyani اونوقت پینگ نت من 230 هست امشب :121: خانم عزی ز من که نمیدونم چه قالبی رو شما میپسندی قالبی که همون اول گفتید رو بدید براتون ویرایش بکنم دادن یه فوتر به شما کار اتباهیه چون استایل بندی هماهنگ نشده شما فک کنم هاستتون اصلا قطه هست حوصله پینگ گرفتن از سایتتون رو ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 دلم نمیاد دلت رو بشکنم ولی پسر خوب با وی پی اس واردش شدم 10 گیگ در ثانیه سرور آمریکاشب بخیر منم دلم نمیاد حال شما رو بگیرم. ولی 1- من دختر هستم و 2- 10 گیگ در ثانیه نه 10 مگ در ثانیه! بعدش هم من هاستم همون هاستیه که شما در امضاتون تبلیغه ش رو گذاشتین! لطفا اسپم هم ندین . لطفا یکی هم درباره فوترم راهنماییم کنه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 9، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 منم دلم نمیاد حال شما رو بگیرم.ولی 1- من دختر هستم و 2- 10 گیگ در ثانیه نه 10 مگ در ثانیه! بعدش هم من هاستم همون هاستیه که شما در امضاتون تبلیغه ش رو گذاشتین! لطفا اسپم هم ندین . لطفا یکی هم درباره فوترم راهنماییم کنه! سلام فاطمه خانوم خوش آمدید , لطف کنید لینک دانلود قالب از همیار وردپرس قرار بدید تا بچه ها بررسی کنند و در برطرف کردن مشکل شمارا کمک کنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 سلام فاطمه خانوم خوش آمدید , لطف کنید لینک دانلود قالب از همیار وردپرس قرار بدید تا بچه ها بررسی کنند و در برطرف کردن مشکل شمارا کمک کنند. سلام ممنون چشم اینم لینک لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 برسی شد قالب رو دیگه کامل دانلود نکردم تا برات بفرستم چون به نظر خودت یکسری تغییرات داخلش اعمال کردی آموزش میدم خودتون انجام بدید وارد فایل style.css بشید و استایل مربوط به فوتر رو پیدا کنید ( کافیه سرچ بکنی footer ) بعد کد رنگ رو که میگم از داخل مجموعه استایل های فوتر حذف بکن و بجاشون کد رنگ مورد نظر خودتو بذار درحال حاضر رنگ قرمز شما کد رنگش #f41a52 هست برای مثال اگر میخوای به آبی تغییر بدی کد زیر رو جایگذین بکن #1a4df4 اما یه چیز بگم گوش بکن کد تبلیغات متنی رو فعلا حذف بکن یا ویرایشش بکن و درستش بکن چون قالبت رو بهم ریخته پیشنهاد میکنم فعلا حذف بکن بعدا بهینه شده بگو خودم رات میفرستمش سوال یا مشکلی هم بود در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 سایت شما بسیار زیبا و کاربر پسند است آینده خوبی داره موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 سایت شما بسیار زیبا و کاربر پسند است آینده خوبی داره موفق باشید خیلی ممنون!!:56: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 قالب که استفاده کردین قالب بی نظمیه . بخش پایینی سایت اصلا برای من لود نشد . ترکیب بندی صفحه هاتش خیلی بده . پیشنهاد میکنم قالبو عوض کنین . قالب سون مگ یا نیوزمگ خیلی زیباتر از قالب فعلی شماست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در مهر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 قالب که استفاده کردین قالب بی نظمیه . بخش پایینی سایت اصلا برای من لود نشد . ترکیب بندی صفحه هاتش خیلی بده . پیشنهاد میکنم قالبو عوض کنین . قالب سون مگ یا نیوزمگ خیلی زیباتر از قالب فعلی شماست . ممنون ولی من هنوز تکمیلش نکردم!!! شما از چه مرورگری استفاده میکنین؟ من از گوگل کروم استفاده میکنم همه چی رو مرتب نشون میده!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 بحرحال پیشنهاد من اینه قالب رو عوض کنین . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1394 درود . دوستان عزیز خودجوش ، لطفا دقت کنید که پرسش و مشکل دوست عزیزمون ، نحوه ی تغییر رنگ بود که به پاسخش رسید . اسپم هایی مانند فلان قالب مناسب است و این جای قالب این چنین است و قالبت خیلی قشنگ است و ... مورد قبول نیستند . این یک تذکر لفظی گروهی است . بار دیگر به صورت جدی برخورد خواهد شد . + تاپیک بسته می شود . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.