arman73 1 ارسال شده در مهر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 3، 1394 سلام تو سایت shortak.ir اسکریپت gold media رو سایتم نصب کردم اما عکس ها لایک نمیخورن باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinbat1378 0 ارسال شده در مهر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 3، 1394 شما با اون اکانتی که عکس رو آپلود کرده اید نمیتونید لایک بزنید باید با یه اکانت دیگه وارد بشین. اگه بازهم مشکل حل نشد به قسمت تنظیمات دسترسی سایت برید و ببینید قابلیت لایک رو برای چه کسانی فعال کرده اید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman73 1 ارسال شده در مهر 3، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 3، 1394 ن بازم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinbat1378 0 ارسال شده در مهر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 3، 1394 چه متنی نمایش میده؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrdos 0 ارسال شده در مهر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1394 سلام تو سایت shortak.ir اسکریپت gold media رو سایتم نصب کردم اما عکس ها لایک نمیخورن باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احتمالا نسخه 1.8 رو نصب کردید.که نسخه پر از باگ این اسکریپت بود. من نسخه 2.0 که نسخه آخری هست رو از codecanyon خریداری کردم.اگر مایل به خرید هستید پ.خ کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده