yasinbat1378 0 ارسال شده در مهر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1394 بچه ها این متن رو من بالای صفحه سایتم در اسکریپت king مدیا دارم مشکل از چیه و چه طور باید برطرفش کنم؟؟؟؟ Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in C:\xampp\htdocs\kiinng\UPLOAD\king-include\king-db.php on line 42 و یه چیز دیگه اسکریپت بعضی از عکسا رو نشون نمیده و فقط لینک رو نشون میده این مشکل از چیه؟؟؟؟ داخل لوکال هاست اسکریپت رو نصب کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1394 سلام . خوب از ارور معلومه که این اسکریپت به قابلیت PDO برای اجرا شدن و کارکرد درست نیاز داره . PDO یکی از امکانات مربوط به دیتابیس و MySQL هست . مشکل لود تصاویر هم می تونه به دلیل آدرس دهی ویندوز باشه . مثلا : C:\image\test.png که باید آدرس اینترنتی باشه . مثل : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده