imansalehi 0 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 سلام خدمت اساتید محترم . من یه اسکریپ مدیریت تبلیغات می خوام که بتونم کد های تبلیغاتی سایت های تبلیغاتی رو توش بزارم و برای بازدیدکنندگان هر کشور کد تبلیغاتی خاصی رو نشون بده آیا چنین اسکریپی هست؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 سلام . اسکریپت برای این کار کم است و محدود اما اگه از وردپرس استفاده می کنید می تونید با توابع و کدهای php اجزا خاصی رو برای کشورهای مختلفی تفکیک کنید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 نمیشه توش کد تبلیغاتی گذاشت . یه چیز دیگه می خوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 میشه شما یه تست کنید 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 تست کردم جایی نداره کد تبلیغاتی را وارد کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در شهریور 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 1394 میشه شما یه تست کنید سلام اگه میشه اسکریپ [h=3]Ad Manager Pro v3.05[/h]رو بزارید هرچی گشتم نیود این اسکریپ می تونه این کارو نجام بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده