M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 سلام قالب موزیک مثل نکس وان موزیک میخوام برای طراحی کسی اگه میتونه بگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
00mostafa00 0 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 سلام به صورت اختصاصی میخواید براتون طراحی بشه؟ برای چی سیستمی؟وبلاگدهی یا وردپرس؟ چقدر میتونید هزینه کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 سلامبه صورت اختصاصی میخواید براتون طراحی بشه؟ برای چی سیستمی؟وبلاگدهی یا وردپرس؟ چقدر میتونید هزینه کنید؟ برای وردپرس اختصاصی هزینه رو هم شما تعیین کنید اگر تونستم بهتون اعلام میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
00mostafa00 0 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 برای وردپرس اختصاصی هزینه رو هم شما تعیین کنید اگر تونستم بهتون اعلام میکنم برای وردپرس با طراحی اختصاصی و پشتیبانی از ابزارک و یک پنل فکر کنم 200 تومن قیمت مناسبی باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 سلام . در ایرانی که حقوق کپی رایت رعایت نمیشه ، خرج کردن برای یک قالب بی فایدس . سعی کنید یک قالب رایگان دریافت کنید و با ویرایش های شخصی سازی شده ، قالب رو نیمه اختصاصی کنید . همچنین در انتخاب طراح دقت کنید و بهتره جوری تصمیم بگیرید که در آینده تاپیک هایی مثل کلاهبرداری و دزد و ... ایجاد نشه . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 دوست عزیز هزینه اضافه نکنید قالب نکس وان موزیک رو از فامو بخرید درخواست شخصی سازی بکنید اینجور ازرون تر هم براتون تمام میشه راهنمایی هم خواستید در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 قالب بخری به صرفه تره سایت موزیک هم که جدیدا نمیگیره مگه اینکه پول زیاد خرج کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 من از ابزارهای رنگی نکس وان خوشم اومده کسی میتونه اونطوری برام بسازه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 با استفاده از inspect elements فایرفاکس میتونید خودتون HTML و css اون بخش رو در بیارید و داخل قالب خودتون استفاده کنید 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 با استفاده از inspect elements فایرفاکس میتونید خودتون HTML و css اون بخش رو در بیارید و داخل قالب خودتون استفاده کنید تا بحال اینکار نکردم میتونی کمک کنی که اون شکلی کنم ابزارهای کناری سایت رو؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 خیلی راحته فقط باید کلس ها و div ها رو جابجا کنید. کمی سعی کنید میشه 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 خیلی راحته فقط باید کلس ها و div ها رو جابجا کنید. کمی سعی کنید میشه یه مثال کوچولو میزنی که چطور اینکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 ابتدا روی بخش مورد نظر از سایت طرف توی فایرفاکس کلیک راست میکنی و گزینه ی inspect elements رو انتخاب میکنید پایین مرورگر یه پنجر باز میشه. در سمت چپ کدهای php. و در سمت راست کدهای استایل. کد php رو به فایل قالب در مکان مورد نظر انتقال میدید و استایل ها رو به فایل استایل قالبتون. فقط باید روی بخش های مختلف منوی قالب طرف همینکارو بکنید تا استایل های دیگه ی منو رو بگیرید 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 نتونستم تاحالا اینکارو نکردم بلد نیستم منو باحالی داره گیرش بیارم خیلی خوب میشه:wacsmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 داخل تلگرام با من در تماس باشید : masih1994 09011625151 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 داخل تلگرام با من در تماس باشید : masih1994 09011625151 Ok Payam Midam لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده