yasinbat1378 0 ارسال شده در شهریور 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 با سلام ازتون یه خواهشی داشتم و اگه انجام بدین برام خیلی ممنونتون میشم من میخوام چند تا اسکریپت آپلود کنم روی هاست سی پنل اما سرعت اینترنتم کافی نیست و همش مینویسه ارتباط قطع شد حالا اگه یک از شما آقایی کنه و اسکریپت رو برام آپلود کنه ممنون میشم. منم در عوض تبلیغات سایتتون رو در سایتی که میسازم و چند جای دیگه قرار میدم. خواهش میکنم کمکم کنید. منتظر پاسختون هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در شهریور 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 سلام اسکریپت هاتون چیه؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 سلام . نام اسکریپت + لینک دانلودشون (یا برگه ای که داخلشون هست) + مشخصات هاست رو پ.خ کنید . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinbat1378 0 ارسال شده در شهریور 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 اسکریپت وردپرس فارسی وبلاگدهی توس بلاگ رو میخوام رو هاست نصب کنم. هرکی میتونه برام آپلود کنه تو هاست بهم ایمیل بزنه ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 مطمئنی می خوای رو همچین هاستی سیستم وبلاگدهی راه بندازی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinbat1378 0 ارسال شده در شهریور 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1394 وبلاگدهی رو روی یه هاست دیگه قرار میدم میخوام فقط وردپرس رو روی یه سایت رایگان قرار بدم میخوام یه سایت معمولی برا خودم داشته باشم. کسی میتونه این کارو برام انجام بده ایمیل بزنه خیلی لازم دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadsaeed 0 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 اگر دوستان انجام ندادن اطلاعات رو پ خ کنید براتون آپلود کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده