رفتن به مطلب

[آموزش] شناسایی موبایل و انتقال بازدید کننده به برگه دیگر


پست های پیشنهاد شده

  • مدیر انجمن

سلام .

 

این تاپیک هم در پی پاسخ به یکی از دوستان بیست اسکریپت ایجاد کردم چون دیدم ممکنه بعدها به درد کسی بخوره گفتم به صورت تاپیک مجزا این رو ایجاد کنم .

 

خوب شاید شما بخواهید کاربران سایت خودتون رو تفکیک کنید و اونها رو به برگه ی خاصی بفرستید . برای اینکار دو راه هست :

 

1. تشخیص اندازه صفحه و ریدایرکت به نسخه ی مخصوص اون سایز

2. تشخیص مدل دستگاه و انتقال به برگه ی مخصوصش .

 

 

خوب برای انتقال کاربر با تشخیص اندازه صفحه نمایش دستگاه از کد زیر استفاده کنید :

 

 

<script type="text/javascript"><!--if (screen.width <= 699) {document.location = "http://site.com/mobile.html";}//--></script>

 

 

+ در بالا عدد 699 اندازه صفحه نمایشه .

آدرس صفحه ی انتقال هم که پایینش هست .

 

 

 

2. کد تشخیص مدل و انتقال کاربر : این کد برای موبایل ها استفاده میشه و البته اگه مدل رسمی یک دستگاه رو بشناسید می تونید انتقال بدید کاربر رو :

 

 

<script type="text/javascript">if ((navigator.userAgent.indexOf('iPhone') != -1) ||       (navigator.userAgent.indexOf('iPod') != -1) ||       (screen.width <= 699)) {       window.location = "http://site.com/mobile.html";        }       else {        //  Do nothing.       }</script>

 

 

+ در کد بالا ، هم کاربر رو از طریق اندازه صفحه و هم مدل شناسایی می کنه . اگر هم خواستید دستگاه های بیشتری رو معرفی کنید کد زیر رو در مکان مناسب به خودش اضافه کنید در کد بالایی :

 

 

        (navigator.userAgent.indexOf('Tablet') != -1) ||

 

 

 

 

 

کد زیر هم مخصوص شناسایی تمامی دستگاه های آیفون و اپل هست :

 

 

<script type="text/javascript">navigator.userAgent.match(/iPhone|iPad|iPod/i) && (function(){location.replace("http://site.com/ios.html");}());</script>

 

 

 

-->> کد های جاوااسکریپت رو باید در بالای قالب و قبل از تگ </head> قرار بدید .

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

اما اگه قصد استفاده از کد جاوااسکریپت رو ندارید از کد زیر استفاده کنید :

 

1. ابتدا به آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برید . این امکان در ایران تحریم شده هست و باید با ابزار خاصی که می دونید واردش بشید :hmmsmiley02:

 

2. سپس فایل شناسایی دستگاه های موبایل رو از اون آدرس دریافت کنید و در هاستتون قرارش بدید . سپس کد زیر رو ویرایش کنید و قرار بدید :

 

 

<?phpinclude 'Mobile_Detect.php';$detect = new Mobile_Detect();if ($detect->isMobile()) {   header('Location: yourpage.php');   exit(0);} ?>

 

 

کد بالا رو در فایل header قرار بدید بهتره .

 

به جای yourpage.php آدرسی که می خواهید کاربر منتقل بشه رو وارد کنید .

به جای Mobile_Detect.php هم فایل شناسایی موبایل .

 

 

------------------------------------------------------------------------------

 

و اما یک کد PHP دیگه هم هست که نیازی به فایل تشخیص و شناسایی نداره :

 

 

<?phpif(! empty($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){   $useragent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];   if( preg_match('@(iPad|iPod|iPhone|Android|BlackBerry|SymbianOS|SCH-M\d+|Opera Mini|Windows CE|Nokia|SonyEricsson|webOS|PalmOS)@', $useragent) ){       header('Location: ./mobile/');   }}?>

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

دقت کنید تنها از یکی از کدهای بالا استفاده کنید تا باعث ایجاد مشکل در سایتتون نشه !

این آموزش اختصاصی هم از مسیحا در بیست اسکریپت :1:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به این میگن یه انجمن حرفه ای که برای تک تک نیازهای کاربرانش اهمیت قائل میشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
به این میگن یه انجمن حرفه ای که برای تک تک نیازهای کاربرانش اهمیت قائل میشه

 

بیست اسکریپت متعلق به همس . این انجمن هم برای رفع نیاز کاربرا ایجاد شده . و ممنون از شما :23:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش دستت درد نکنه بابت اموزشت بزار تست کنم اگه مشکلی بود یه تایپیک میزنم ازت سوال می کنم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
داداش دستت درد نکنه بابت اموزشت بزار تست کنم اگه مشکلی بود یه تایپیک میزنم ازت سوال می کنم.

توی همین تایپیک بپرس مشکلات رو که بقیه کاربرا اگه همچین مشکلی داشتن و احیانا پاسخی برا سوال بود در همین تاپیک در دسترسشون باشه

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
داداش نمیشه ساب دامین زد برای موبایل که بشه m.domain.ir

اون بستگی به امکان اسکریپت داره.

 

میتونید یک ساب دامین بسازید و یک فایل ایندکس قرار بدین و سایت رو با آی فریم داخل اون فایل قرار بدید !

 

یا باید اسکریپت رو مجددا در ساب دامین نصب کنید و دیتابیس ها رو یکی در نظر بگیرید

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
یه سایت مثل رادیو جوان چیکار کرده ؟ که این مدلی باز میشه

اون سایت برنامه خاص و CDN داره. به صورت خودکار ایجاد میکنه و محتوا رو از cms اصلی میخونهمیگم که بعضی از اسکریپت ها چنین قابلیتی رو دارن به صورت پیش فرض

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون سایت برنامه خاص و CDN داره. به صورت خودکار ایجاد میکنه و محتوا رو از cms اصلی میخونهمیگم که بعضی از اسکریپت ها چنین قابلیتی رو دارن به صورت پیش فرض

ولی وردپرس نداره دیگه درسته؟

حالا برای سرعت لود بیشتر کدوم راه رو پیشنهاد میکنی؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
ولی وردپرس نداره دیگه درسته؟

حالا برای سرعت لود بیشتر کدوم راه رو پیشنهاد میکنی؟

وردپرس چنین قابلیتی رو در ویژگی وردپرس شبکه داره.

 

ولی افزونه هایی هم هستن که چنین قابلیتی اضافه میکنند. اکثر این افزونه ها این ویژگی رو برای استفاده خودشون ایجاد میکنند

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وردپرس چنین قابلیتی رو در ویژگی وردپرس شبکه داره.

 

ولی افزونه هایی هم هستن که چنین قابلیتی اضافه میکنند. اکثر این افزونه ها این ویژگی رو برای استفاده خودشون ایجاد میکنند

 

خوب الان پیشنهادت چیه؟ من چیکار کنم که هم روی سایت بهتر باشه منظور سرعت لود و بقیه چیزاشه و از طرفی کار سخت و پیچیده ای نباشه که خیلی طول بکشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
خوب الان پیشنهادت چیه؟ من چیکار کنم که هم روی سایت بهتر باشه منظور سرعت لود و بقیه چیزاشه و از طرفی کار سخت و پیچیده ای نباشه که خیلی طول بکشه

به نظر من که الان چون سایت رسپانسیو هست و کارفرما تقاضای ساب دامین داره میتونید یک ساب دامین ایجاد کنید

سپس سایت رو با آی فریم صد در صدی نمایش بدین !!!

 

راحت ترینش اینه.

 

مگه اینکه بشینید کدنویسی کنید براش. بالاخره کار تحویل گرفتید باید کدنویسی بلد باشید دیگه

 

سرعت لودش هم در این روش که گفتم بالاست چون همون سایت اصلی لود میشه.اگرم کاربر قبلا از اون برگه دیدن کرده باشه کش شده هست

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا بحث رو انقدر کش میدین

دوست عزیز ظاهرا شما طراح قالب هستین خوب پس یه قالب برای نسخه موبایل طراحی کنید و وردپرس رو روی ساب دامین مورد نظر قرار و بدید و فیکسش کنید با دیتابیس اصلی

حالا تنها کاری که باید انجام بدید اینه که کد رو فراخونی کنید کدهایی که لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قرار دادن هم جواب گوی کار شما هستن ولی نه همشون من فقط آخری رو پیشنهاد میکنم بقیه در عمل کاملا اشتباه جواب میدن چون بر حسب سایز صفحه عمل میکنن هر چند کلا توصیه میکنم از کلاس اماده استفاده کنید ولی با این حال از نمونه کد زیر هم که یکم کامل ترش کرده بودم می تونید استفاده کنید

 

 

//تشخیص نوع موبایل و سیستم عامل موبایل کاربر و انتقال کاربر به بخش مورد نظر$useragent=$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];if(preg_match('/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows (ce|phone)|xda|xiino/i',$useragent)||preg_match('/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i',substr($useragent,0,4)))header('Location:  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  );

 

 

من تو php بیشتر مواقع تو فایل فانکشن فراخونی میکنم این جور کلاس هارو ولی اگه بخواید تو کانفیگ برنامه هم می تونید فراخونی کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا بحث رو انقدر کش میدین

دوست عزیز ظاهرا شما طراح قالب هستین خوب پس یه قالب برای نسخه موبایل طراحی کنید و وردپرس رو روی ساب دامین مورد نظر قرار و بدید و فیکسش کنید با دیتابیس اصلی

حالا تنها کاری که باید انجام بدید اینه که کد رو فراخونی کنید کدهایی که لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قرار دادن هم جواب گوی کار شما هستن ولی نه همشون من فقط آخری رو پیشنهاد میکنم بقیه در عمل کاملا اشتباه جواب میدن چون بر حسب سایز صفحه عمل میکنن هر چند کلا توصیه میکنم از کلاس اماده استفاده کنید ولی با این حال از نمونه کد زیر هم که یکم کامل ترش کرده بودم می تونید استفاده کنید

 

 

//تشخیص نوع موبایل و سیستم عامل موبایل کاربر و انتقال کاربر به بخش مورد نظر$useragent=$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];if(preg_match('/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows (ce|phone)|xda|xiino/i',$useragent)||preg_match('/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i',substr($useragent,0,4)))header('Location:  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  );

 

 

من تو php بیشتر مواقع تو فایل فانکشن فراخونی میکنم این جور کلاس هارو ولی اگه بخواید تو کانفیگ برنامه هم می تونید فراخونی کنید

اول ممنون بابت راهنمایی

ولی شما خوب بلدی فکر می کنی برای بقیه هم بتید خیلی اسون باشه.

من اولین قالب وردپرسی هست که دارم درست می کنم

نیاز دارم به راهنمایی اگه مزاحم انجمنم مدیر لطف کنه ببنده تایپیک رو

ممنون

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول ممنون بابت راهنمایی

ولی شما خوب بلدی فکر می کنی برای بقیه هم بتید خیلی اسون باشه.

من اولین قالب وردپرسی هست که دارم درست می کنم

نیاز دارم به راهنمایی اگه مزاحم انجمنم مدیر لطف کنه ببنده تایپیک رو

ممنون

 

نه عمو متن منو یکم مثبت بخون با دادو هوار حرفمو نگفتم

ولی الان این راهنمایی که دادم بهت خیلی واضح تو کجای این حرفای من مشکل داری تو عمل؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه عمو متن منو یکم مثبت بخون با دادو هوار حرفمو نگفتم

ولی الان این راهنمایی که دادم بهت خیلی واضح تو کجای این حرفای من مشکل داری تو عمل؟

اینکه میگی روی ساب دامین وردپرس رو بیارم یعنی دوباره روی ساب دامین وردپرس نصب کنم؟ مفهومش رو دقیق نفهمیدم چجوری یه دیتابیس رو به ۲ تا سایت یا بیشتر وصل کنم

بعد اینکه میگی کد فراخوانی کنم توی فانکشن همین کد رو کپی کنم توی فانکشن یا کار دیگه کنم؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینکه میگی روی ساب دامین وردپرس رو بیارم یعنی دوباره روی ساب دامین وردپرس نصب کنم؟ مفهومش رو دقیق نفهمیدم چجوری یه دیتابیس رو به ۲ تا سایت یا بیشتر وصل کنم

بعد اینکه میگی کد فراخوانی کنم توی فانکشن همین کد رو کپی کنم توی فانکشن یا کار دیگه کنم؟

من تو کار وردپرس نیستم من فقط راهنماییت کردم واسه این کار از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کمک بگیر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
اینکه میگی روی ساب دامین وردپرس رو بیارم یعنی دوباره روی ساب دامین وردپرس نصب کنم؟ مفهومش رو دقیق نفهمیدم چجوری یه دیتابیس رو به ۲ تا سایت یا بیشتر وصل کنم

بعد اینکه میگی کد فراخوانی کنم توی فانکشن همین کد رو کپی کنم توی فانکشن یا کار دیگه کنم؟

اگه از وردپرس استفاده میکنید افزونه نسخه موبایل ساز با سابدامین وجود داره. من فکر میکردم اسکریپت دیگه ای دارید!

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه از وردپرس استفاده میکنید افزونه نسخه موبایل ساز با سابدامین وجود داره. من فکر میکردم اسکریپت دیگه ای دارید!

توی سایت موجود هست؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
توی سایت موجود هست؟

بله. Wp touch

 

توی گوگل هم سرچ کنید افزونه نسخه موبایل وردپرس براتون میاد

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش خوبی بود ولی خوببه کار من نمیومد چون فعلا سایتم بستس :70:

 

ولی خوب شبکه اجتماعیمم که خودش شناسایی میکنه :yeah:

پیشنهاد میکنم عضو بشید ولی فحش ندید :92:

هنوز اولشه تازه بعد از یک هفته 40 میلیون رتبه آلکسا بهتر کرده :81:

FaCePluss.com

 

راستی دادا خوش تیپ شدی :coolsmiley02:

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
آموزش خوبی بود ولی خوببه کار من نمیومد چون فعلا سایتم بستس :70:

 

ولی خوب شبکه اجتماعیمم که خودش شناسایی میکنه :yeah:

پیشنهاد میکنم عضو بشید ولی فحش ندید :92:

هنوز اولشه تازه بعد از یک هفته 40 میلیون رتبه آلکسا بهتر کرده :81:

FaCePluss.com

 

راستی دادا خوش تیپ شدی :coolsmiley02:

 

ممنون داداش . مشکل از چشماته که خوش تیپ می بینه :92:

 

اسپم هم نکن تبلیغات هم توی تاپیکای من ممنوع :70::92:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوشحل بودی یه یارو خل بوده راضی نشده :59: سر بسته خود میدونی دیگه

ببخشید دیگه اسپام نمیکنم :yeah: ارواح عمه اسپام :81:

 

خوب ببخشید یه سوال میگم چجور این کد رو به اون کد تبدیل بکنیم ؟ :yeah:

و یه سوال الکی تر

این افزونه هایی که هستن برای نسخه موبایل وردپرس چه قابلیت هایی دارن ؟

آخه دیدم بجز این که ز یه استایل ساده استفاده میکنن هیچ به درد نمیخورن

یعنی اکثر لینک هایی که میدن مشکل دار هست و یجورایی حالت فیدخوان دارن تا نمایش خود مطلب + این که زمینه های دلخواه رو نمایش نمیدن

راهی وجود داره که بشه زمینه دلخواه رو واردشون کرد ؟ :102:

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
خوشحل بودی یه یارو خل بوده راضی نشده :59: سر بسته خود میدونی دیگه

ببخشید دیگه اسپام نمیکنم :yeah: ارواح عمه اسپام :81:

 

خوب ببخشید یه سوال میگم چجور این کد رو به اون کد تبدیل بکنیم ؟ :yeah:

و یه سوال الکی تر

این افزونه هایی که هستن برای نسخه موبایل وردپرس چه قابلیت هایی دارن ؟

آخه دیدم بجز این که ز یه استایل ساده استفاده میکنن هیچ به درد نمیخورن

یعنی اکثر لینک هایی که میدن مشکل دار هست و یجورایی حالت فیدخوان دارن تا نمایش خود مطلب + این که زمینه های دلخواه رو نمایش نمیدن

راهی وجود داره که بشه زمینه دلخواه رو واردشون کرد ؟ :102:

 

اون کدی که شما مد نظر دارید به این راحتیا قابل تبدیل نیست . باید بدید کدنویسای حرفه ای :rolleyessmileyanim:

 

از اون افزونه ها هم استفاده نکردم و اطلاعی ندارم .

 

اینم جوابای قانع کننده واسه سوالای شما .

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...