ahmadhafezy 0 ارسال شده در شهریور 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 سلام. مشکل من اینه بعد اپلود که اجرا میکنم برای نصب اتوماتیکُ روی سه تا گزینه همون اول گیر میده. چون چیزی سر در نمیارم گفتم بزارم دوستان که کار کردن کمکم کنن. این سه تا ارور SITE_ROOT/application/config/database.php is not writable.Please change it's permission before installing Realcon[ERROR]. SITE_ROOT/application/config/config.php is not writable.Please change it's permission before installing Realcon[ERROR]. SITE_ROOT/dbc_config/config.xml is not writable.Please change it's permission before installing Realcon[ERROR]. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 دسترسی لازم رو ندارید... به فایل منیجر برید و دسترسی این فایل ها رو روی 777 قرار بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadhafezy 0 ارسال شده در شهریور 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 تشکر اونواوردم رو هاست اصلی و رد شدم الان لایسنس میخواد. من همینی تو سایت هست برداشتم فکر میکنم میاست کرک شده باشه. لایسنسش چیه؟ Item id :Purchase Key : همینطور اینکه گفتین دسترسی رو برم رو ۷۷۷ یعنی چطوری. ممنون میشم کامل توضیح بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 الان شما ابتدا دسترسی فایل هارو ببرید روی 777.... هاست رایگان هستش یا پولی؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر انجمن Masih 6,270 ارسال شده در شهریور 13، 1394 مدیر انجمن گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 سلام. شما باید وارد فایل منیجر بشید . بعد داخل ارورهایی که دادین سه تا فایل گفته شده که ادرس هرکدوم هم مشخصه. بعد روی فایل گفته شده کلیک کنید. کلید permision رو بزنید و اون رو به 777 تغییر بدید. برای هر سه فایل همینکارو بکنید در ضمن اگه اسکریپت نال شده باشه داخل فیلد لایسنس هر کدی بزنید قبول میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadhafezy 0 ارسال شده در شهریور 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 سلام. شما باید وارد فایل منیجر بشید . بعد داخل ارورهایی که دادین سه تا فایل گفته شده که ادرس هرکدوم هم مشخصه. بعد روی فایل گفته شده کلیک کنید. کلید permision رو بزنید و اون رو به 777 تغییر بدید. برای هر سه فایل همینکارو بکنید در ضمن اگه اسکریپت نال شده باشه داخل فیلد لایسنس هر کدی بزنید قبول میکنه سلام ممنون. لینک دانلود من این بوده نمیدونم نال شدس یا نه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر انجمن Masih 6,270 ارسال شده در شهریور 14، 1394 مدیر انجمن گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 لینکی که دادین به صفحه اصلی ریدتیرکت میشد. به هرحال به احتمال زیاد نالشده باشه. شما تست کنید : در مرحله ی لایسنس یه کد همینجوری وارد کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadhafezy 0 ارسال شده در شهریور 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 لینکی که دادین به صفحه اصلی ریدتیرکت میشد. به هرحال به احتمال زیاد نالشده باشه. شما تست کنید : در مرحله ی لایسنس یه کد همینجوری وارد کنید چندتا کد دادم قبول نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر انجمن Masih 6,270 ارسال شده در شهریور 14، 1394 مدیر انجمن گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 چندتا کد دادم قبول نکرد والا دوسته من همه جا حرف از نال و کرک بودنش میزنن و اگه نال و کرک باشه یا نباید لایسنس بخواد یا باید با یه کد دلخواه آنلاک بشه.که اینطور نیست!!! یه جستجویی کردم ظاهرا همه این مشکل رو دارن [emoji6] اگرم راه حلی میبود تا الان باید فراگیر شده بود. بازم توی سایتای خارجی بگردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.