mahdi4026 14 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 با سلام خدمت دوستان عزیز تازگیا یه نفرو پیدا کردیم قالب های سایت های مشهور رو ریپ میزنه و اسم خودشو میزاره طراح...اسم طرف پوریا هست.....قضیه اینه طرف اول قالب سایت همیار وردپرس ریپ زد بعد رسید به قالب اسکریپت بای بعد الان دو روزه قالب بیست اسکریپت رو ریپ زده...این شخص به این سه سایت حمله کرده و قصد سو استفاده داره بیست اسکریپت عزیز ما از شما حمایت میکنیم....لطفا به این ادرس برید و از ایشان شکایت کنید naz-skin.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 یه جوری حرف میزنی انگار اینجا مرکز کپی رایت خوب کجاش عجیب بذار هر چقدر دوس داره ریپ بزنه ایرانه دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi4026 14 ارسال شده در شهریور 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 هههههههه......یعنی بدکاری کردم اطلاع رسانی کردم؟ اینجا خیلی از دوستان به سوالاتم پاسخ میدن منم انجام وظیفه کردم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 کار بدی نکردی ولی خبرتم چیز تازه ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 این موارد همیشه برای سایت های معروف پیش میاد متاسفانه کپی رایت نیست . ولی میشه یه کارهایی متقابلا انجام داد. یکیش اینه سایتش رو بفرستی هوا. یا یه عکس چیز دار روی هاستش اپلود کنی و لینکشو بدی ساماندهی ! 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده