bloodthirsty 0 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 سلام دوستان من به یه افزونه نیاز دارم که بشه آگهی ها رو مثل این لینک همراه با درگاه درون سایت ثبت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میتونید همچین افزونه ای به من معرفی کنید؟ یا ایا با افزونه های فرم ساز مثل گرویتی فرم این امکان وجود داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 فک کنم تاحالا زیاد دیدم از اینا ولی یادم رفته اسمشو... اگر از اسکریپتی هستش که میخای ولی درگاه نداره نصبش کن بعدش به یکی بده برات درگاهشم با php مینویسه و تنظیمات رو روش انجام میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bloodthirsty 0 ارسال شده در شهریور 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 نه..من افزونه وردپرس لازم دارم نه اسکریپت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 نه..من افزونه وردپرس لازم دارم نه اسکریپت دوست عزیز داخل انجمن بگردی قبلا چندتا تاپیک مشابه شما حل شده و معرفی شده 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده