m1410 196 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 با سلام به همه دوستان من پوسته پارس مدیا رو دانلود کردم و الانم رو سایتمه و هیچ مشکلی نداره سایتمم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. من از این سایت گرفتم و هیچ مشکلی نداره لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه سوالی بود در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
3a31d 0 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 اقایون کمک من یه خراب کاری بزرگ کردم از سایت خودم بن شودم کسی نمیتونه یه کاری کنه من از افزونه فایر وال استفاده کردم 3 بار اشتباه زدم الانم نمیدونم چی کار کنم:114: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
3a31d 0 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 اقایون کمک من یه خراب کاری بزرگ کردم از سایت خودم بن شودم کسی نمیتونه یه کاری کنه من از افزونه فایر وال استفاده کردم 3 بار اشتباه زدم الانم نمیدونم چی کار کنم:114: فهمیدم چنج ای پی میکنمخخ دوست عزیز این پلاگین همراش تو نسخه قبلی نبود که کتیگوریاش نمی اومد بالا به خاطر این پلاگین نبود؟ عایا ..مثلا من این پلاگینو نصب کنم درست شه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza035 0 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 [/url]من از این سایت گرفتم و هیچ مشکلی نداره لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه سوالی بود در خدمتم دمت گرم داداش هیچ مشکلی نداره دیگه:61: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza035 0 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 ای بابا اینم که مشکل ازش در اومد نظر که میدی به هر آهنگ تو ادامه مطلب کلا نظرای مردم به هم ریخته میاد تو قالب؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 ای بابا اینم که مشکل ازش در اومد نظر که میدی به هر آهنگ تو ادامه مطلب کلا نظرای مردم به هم ریخته میاد تو قالب؟؟؟ استایل های مربوط به قسمت نظرات رو بررسی کن برادر . با فایرفاکس برو و روی یکی از نظرات کلیک راست کن و Inspect Element رو بزن و استایل هاش رو دستکاری کن تا درست بشه بعد کد استایل جدید از توی inspect element رو وارد فایل استایل قالب کن . موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenpromis 0 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 هر کسی مشکل کامنت رو داره این کارو بکنه ! کار درستی نیست ولی میتونین خیلی راحت دیگه بهش استایل بدین .... برین در دیدگاه ها و این کد رو بزارید بجای قبلی ...قبلی رو پاک کنید <?php // Do not delete these lines if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])) die ('Please do not load this page directly. Thanks!'); if (!empty($post->post_password)) { // if there's a password if ($_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) { // and it doesn't match the cookie ?> <p class="nocomments"><?php _e('This post is password protected. Enter the password to view comments.','kubrick'); ?></p> <?php return; } } /* Support-wo.ir Create file Comment -> persianscript.ir */ /* This variable is for alternating comment background */ $oddcomment = ' ';?><br><?php if ( !empty($post->post_password) && $_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) : ?><p> <?php _e('Enter your password to view comments.'); ?></p><?php return; endif; ?><?php if ($comments) : ?><div style="font-family:BYekan;direction:rtl;"class="widget-header">دیدگاه کاربران</div> <?php foreach ($comments as $comment) : ?><div class="discussion" id="comments"> <div class="comment" id="comment-32"> <div class="comment-inner depth-1" id="comment-inner-32"> <div class="comment-uber-inner"> <div class="info zero-mar"> <div class="pic"> <div class="pic-inner"> <?php echo get_avatar( $comment, $size = '40' ); ?> </div> <div class="clear"></div> </div><div class="name-date"> <div class="name"><cite class="fn">نويسنده ديدگاه : <?php comment_author() ?></cite></div> </div> </div> <div class="frame"> <div class="frame-inner"> <div class="text"> <p><?php comment_text() ?></p> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <?php endforeach; ?><?php endif; ?> <?php if ( comments_open() ) : ?><?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?><?php else : ?> <div class="block-full bg-color-main" style="direction:rtl;"> <div class="block-inner"><div style="font-family:BYekan;" class="widget-header">دیدگاه کاربران</div><form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="comments"> <?php if ( $user_ID ) : ?> <p><?php printf(__('وارد شده با نام %s.'), '<a href="https://go.20script.ir/index.php?url='.get_option('siteurl').'/wp-admin/profile.php">'.$user_identity.'</a>'); ?> <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?action=logout" title="<?php _e('خارج شدن از این نام کاربری') ?>"> <?php _e('خروج »'); ?> </a></p> <?php else : ?> <p><input style="font-family:BYekan;" dir="rtl" type="text" name="url" id="url" value="وب سایت" size="25" tabindex="3" /><input style="font-family:BYekan;" dir="rtl" type="text" name="email" id="email" value="ایمیل" size="25" tabindex="2" /><input style="font-family:BYekan;" dir="rtl" type="text" name="author" id="author" value="نام" size="25" tabindex="1" /> <?php endif; ?> <!--<p><small><strong>XHTML:</strong> <?php printf(__('شما از این تگ ها میتوانید استفاده کنید %s'), allowed_tags()); ?></small></p>--><br /> <textarea dir="rtl" style="font-family:BKoodakBold;" name="comment" id="comment" cols="80" rows="10" tabindex="4"></textarea><br /> <input style="font-family:BYekan;" name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="فرستادن دیدگاه" /> <input type="hidden" name="comment_post_ID" value="<?php echo $id; ?>" /> </p> <?php do_action('comment_form', $post->ID); ?></form><?php endif; // If registration required and not logged in ?><?php else : // Comments are closed ?><p> <?php _e('متاسفانه دیدگاه این پست بسته شده است'); ?> </p><?php endif; ?></div></div> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza035 0 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 هر کسی مشکل کامنت رو داره این کارو بکنه ! کار درستی نیست ولی میتونین خیلی راحت دیگه بهش استایل بدین .... برین در دیدگاه ها و این کد رو بزارید بجای قبلی ...قبلی رو پاک کنید <?php // Do not delete these lines if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])) die ('Please do not load this page directly. Thanks!'); if (!empty($post->post_password)) { // if there's a password if ($_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) { // and it doesn't match the cookie ?> <p class="nocomments"><?php _e('This post is password protected. Enter the password to view comments.','kubrick'); ?></p> <?php return; } } /* Support-wo.ir Create file Comment -> persianscript.ir */ /* This variable is for alternating comment background */ $oddcomment = ' ';?><br><?php if ( !empty($post->post_password) && $_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) : ?><p> <?php _e('Enter your password to view comments.'); ?></p><?php return; endif; ?><?php if ($comments) : ?><div style="font-family:BYekan;direction:rtl;"class="widget-header">دیدگاه کاربران</div> <?php foreach ($comments as $comment) : ?><div class="discussion" id="comments"> <div class="comment" id="comment-32"> <div class="comment-inner depth-1" id="comment-inner-32"> <div class="comment-uber-inner"> <div class="info zero-mar"> <div class="pic"> <div class="pic-inner"> <?php echo get_avatar( $comment, $size = '40' ); ?> </div> <div class="clear"></div> </div><div class="name-date"> <div class="name"><cite class="fn">نويسنده ديدگاه : <?php comment_author() ?></cite></div> </div> </div> <div class="frame"> <div class="frame-inner"> <div class="text"> <p><?php comment_text() ?></p> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <?php endforeach; ?><?php endif; ?> <?php if ( comments_open() ) : ?><?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?><?php else : ?> <div class="block-full bg-color-main" style="direction:rtl;"> <div class="block-inner"><div style="font-family:BYekan;" class="widget-header">دیدگاه کاربران</div><form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="comments"> <?php if ( $user_ID ) : ?> <p><?php printf(__('وارد شده با نام %s.'), '<a href="https://go.20script.ir/index.php?url='.get_option('siteurl').'/wp-admin/profile.php">'.$user_identity.'</a>'); ?> <a rel="nofollow" href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?action=logout" title="<?php _e('خارج شدن از این نام کاربری') ?>"> <?php _e('خروج »'); ?> </a></p> <?php else : ?> <p><input style="font-family:BYekan;" dir="rtl" type="text" name="url" id="url" value="وب سایت" size="25" tabindex="3" /><input style="font-family:BYekan;" dir="rtl" type="text" name="email" id="email" value="ایمیل" size="25" tabindex="2" /><input style="font-family:BYekan;" dir="rtl" type="text" name="author" id="author" value="نام" size="25" tabindex="1" /> <?php endif; ?> <!--<p><small><strong>XHTML:</strong> <?php printf(__('شما از این تگ ها میتوانید استفاده کنید %s'), allowed_tags()); ?></small></p>--><br /> <textarea dir="rtl" style="font-family:BKoodakBold;" name="comment" id="comment" cols="80" rows="10" tabindex="4"></textarea><br /> <input style="font-family:BYekan;" name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="فرستادن دیدگاه" /> <input type="hidden" name="comment_post_ID" value="<?php echo $id; ?>" /> </p> <?php do_action('comment_form', $post->ID); ?></form><?php endif; // If registration required and not logged in ?><?php else : // Comments are closed ?><p> <?php _e('متاسفانه دیدگاه این پست بسته شده است'); ?> </p><?php endif; ?></div></div> دمت گرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
3a31d 0 ارسال شده در شهریور 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 10، 1394 دمت گرم tnx you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tabriztarh 0 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 فرقی نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 دمت گرم داداش هیچ مشکلی نداره دیگه:61: خواهش میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber0616 0 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 [/url]من از این سایت گرفتم و هیچ مشکلی نداره لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه سوالی بود در خدمتم این لینک میره داخل فروشگاه اونجا هم من چیزی پیدا نکردم دوست عزیز لطفا بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 این قالب سه بار آبدیت شد اما باز شماها مشکل دارید انگار من نسخه دومی رو دارم سالمه فقط تنها مشکلش اینه که صفحه سیاه رنگ و شبکه های اجتماعی ( فیس بوک اینستاگرام و .... ) رو نصفه نشون میده تنها مشکلش همینه وگرنه من سایتم الان با کمک بچه های همین سایت تکمیله اینم سایت من لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خواستین بگین لینکش کنم براتون دانلود کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mem900 0 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 سلام داداش من قبلا این قالب رو استفاده کردم اینقدر سنگین هست که مطالب ایندکس نمیشه اصلا از طرفی فشار زیاد به سرور هم آورد هاستم ساسپند شد بهتره استفاده نکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 سلام داداش من قبلا این قالب رو استفاده کردم اینقدر سنگین هست که مطالب ایندکس نمیشه اصلا از طرفی فشار زیاد به سرور هم آورد هاستم ساسپند شد بهتره استفاده نکنید من حدود یک ماه دارم استفاده میکنم کیفیتش عالیه یک بار هم هاستم خراب نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mem900 0 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 برای شما هم به زودی مشکلدار میشه حتما برای چند نفر از دوستان هم این اتفاق افتاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber0616 0 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 این قالب سه بار آبدیت شد اما باز شماها مشکل دارید انگارمن نسخه دومی رو دارم سالمه فقط تنها مشکلش اینه که صفحه سیاه رنگ و شبکه های اجتماعی ( فیس بوک اینستاگرام و .... ) رو نصفه نشون میده تنها مشکلش همینه وگرنه من سایتم الان با کمک بچه های همین سایت تکمیله اینم سایت من لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خواستین بگین لینکش کنم براتون دانلود کنین بجای اینکه اینهمه لینک سایتتون رو بزارین لینک دانلود قالب رو بزارین هر تاپیکی رفتم لینک سایتتو گذاشتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 بجای اینکه اینهمه لینک سایتتون رو بزارین لینک دانلود قالب رو بزارین هر تاپیکی رفتم لینک سایتتو گذاشتی شما انگار مشکل داری با من بهتره لینک از دیگران بگیری من لینک نمیدم دیگه بهتون دانلود کنید خوبی بهتون نیومده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber0616 0 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 شما انگار مشکل داری با منبهتره لینک از دیگران بگیری من لینک نمیدم دیگه بهتون دانلود کنید خوبی بهتون نیومده دوست عزیز پدر کشتگی نداریم که باهم خوب شما برین داخل این لینکی که دادن دوستمون : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ببینین اصلا همچی قالبی اونج هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 دوستان عزیز . این قالب توسط طراح اون در حال پیگیری و حذف از سایت های به اشتراک گذارنده هست . تقریبا سایتی رو پیدا نمی کنید که لینک دانلودش رو داشته باشه . مگه اینکه از دوستانی که قبلا دانلود کرده اند بگیرید . موفق باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 دوست عزیز پدر کشتگی نداریم که باهمخوب شما برین داخل این لینکی که دادن دوستمون : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ببینین اصلا همچی قالبی اونج هست؟ انگار اون دوستتون که لینک رو بهتون داده منظورش خرید قالب بوده سایت خودشو تبلیغ کرده برای خرید قالب لینک رو بزنی مشخصه نوشته ( صفحه پیدا نشد ) یعنی قالب پارس مدیا نداره برای دانلود از همین جا پیگیر دانلود قالب باش منم میگردم قالبمو پیدا میکنم برای دانلود میزارم تو همین انجمن موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 تاپیک به درخواست طراح این قالب بسته خواهد شد . هر گونه انتشار این قالب در انجمن توسط پست و ایجاد تاپیک برخورد جدی خواهد شد . موفق باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.