mahdi4026 14 ارسال شده در شهریور 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1394 سلام خسته نباشید.....سایت من رفته تو پنالتی گوگل میخواستم ببینم چطور میشه خارج کرد؟الان نزدیک دو ماهه مطالب اختصاصی مینویسم ولی باز تو پنالتی گوگل گیر کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1394 سایت هایی که میفتن تو پنالتی معمولا هیچ وقت در نمیان ازش در کل من هیچ اعتقادی بهش ندارم چرت و پرته مثل الکسا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi4026 14 ارسال شده در شهریور 5، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1394 اتفاقا الکسا خوبه ولی من نمیدونم چرا سایتم رفته تو پنالتی.....میگن بعد از اینکه مطالب هاتو اختصاصی کردی باید به گوگل پیام بدی تا از نو سایتتو بررسی کنن... کسی در این خصوص سوادی داره ما رو هم در جریان بزاره..میسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
menalgeya 0 ارسال شده در شهریور 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1394 سلام خسته نباشید.....سایت من رفته تو پنالتی گوگل میخواستم ببینم چطور میشه خارج کرد؟الان نزدیک دو ماهه مطالب اختصاصی مینویسم ولی باز تو پنالتی گوگل گیر کرده با سلام دلیل شما برای این که میگید سایت پنالتی شده است چیست ؟ پیغامی در وبمستر مشاهده کردید ؟ راه های بیرون اومدن از پنالتی گوگل متفاوت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.