Aliresalat 181 ارسال شده در مرداد 31، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. PicoFile سایتی محبوب در بین وب سایت های آپلود ایرانی می باشد . در این مطلب قصد داریم اسکریپتی شبیه به وب سایت PicoFile به شما معرفی کنیم که میتوانید سایتی شبیه به پیکو فایل ایجاد کنید. این اسکریپت دارای قابلیت هایی مانند سیستم ورود و عضویت کاربران ، قابلیت ایجاد پوشه برای فایل ها ، ارائه فضای مجزا برای آپلود به هر کاربر ، قابلیت رمز گذاری بر روی فایل ها و قابلیت های ویژه ی دیگری نیز می باشد. قابل ذکر است این سیستم کاملا فارسی می باشد. به امکانات کلی سیستم اشاره می کنیم. کاملا فارسی و متن باز سیستم ورود و عضویت کاربران ایجاد محدودیت برای هر فایل کاربران قابلیت تعیین فضا برای هر کاربر قابلیت حذف کردن فایل ها قابلیت رمز گذاری بر روی فایل ها قابلیت ایجاد پوشه قابلیت اپلود همزمان چندین فایل سیستم نصب کننده خودکار اسکریپت و قابلیت های دیگر… اگر در نصب اسکریپت از طریق نصب کننده اتوماتیک مشکل دارید میتوانید فایل آماده دیتابیس را دریافت و در دیتابیس خود import کنید. سپس مشخصات دیتابیس را فایل config.php وارد کنید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درون فایل دیتابیس به جای آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آدرس وب سایت خود را جایگزین کنید. مشکلاتی که در این نسخه بر طرف شده است : حل مشکل عدم ورود صحیح به قسمت کاربری حل مشکل اپلود فایل های سنگین اضافه شده پوسته جدید به اسکریپت انتخاب ویدیو و نمایش آنلاین انتخاب موزیک و شنیدن به صورت آنلاین این سیستم دارای مدیریت فارسی می باشد! لینک دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 31، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 1394 با تشکر از شما تست میکنیم و به نام خودتون انتشار میدیم موفق باشید و با تشکر فراوان از کار کردتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikabouli 8 ارسال شده در مرداد 31، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 1394 مفتش گرونه ، یم ریالم نمی ارزه :73: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
440 2 ارسال شده در مهر 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1394 اقا مهدی شما خیلی ناشکرین چندتا از پستاتون رو دیدم تو همشون عوض تشویق و دلگرمی با حرفاتون بقیه رو ناراحت کردین امیددارم مدیرا رسیدگی کنن در ضم علی جان اگه میشه درگاه پرداخت زرین پال و پارس پال رو هم به این سیستم اضافه کن تشکر و هر گونه که تغییری میدی و نسخه جدید میشه لطفا فایل های این تاپیک هم بروز بشن تشکر و خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در مهر 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1394 بله حتما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
440 2 ارسال شده در مهر 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1394 داشی اینکه مدیریت نداره کار منو را ننداخت ولی بازم ممنون بنظر من توسعه اش بدی خیلی عالی میشه اگه هم دنبال ایده یا کمک بودی ایدی یاهتو ادد کردم همون ایدی که تو پنل مدیریت تو فایل تکست گذاشته بودی ادد کردم اومدی تایید کن موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در مهر 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1394 من تو یاهو نیستم تلگرام : CAdmin پنل مدیریت این اسکریپت رو جدا واسه فروش گذاشتم موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirali2000 0 ارسال شده در فروردین 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1395 سلام خدمت دوستان من این اسکریپت رو از سایت گرفتم ولی یوزر پسوورد میخواد که ندارم! چکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1395 سلام خدمت دوستان من این اسکریپت رو از سایت گرفتم ولی یوزر پسوورد میخواد که ندارم!چکار کنم؟ سلام برای چه بخشی یوزر و پسورد میخواد ادمین ؟ از هاست و phpmyadmin میتونین از تیبل user عوض کنین پسورد رو یا نگاهی به فایل config کنین شاید اونجام باشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirali2000 0 ارسال شده در فروردین 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1395 <?php define("HOST","localhost"); define("USER","root"); define("NAME","picofile"); define("PASS",""); ?> این کانفیگشه تو دیتابیس هم نگاه کردم پسورد هش شدس هشش هم که کردم میکه اشتباههه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1395 <?php define("HOST","localhost"); define("USER","root"); define("NAME","picofile"); define("PASS",""); ?> این کانفیگشه تو دیتابیس هم نگاه کردم پسورد هش شدس هشش هم که کردم میکه اشتباههه پس از هاست و phpmyadmin برای پیدا کردن و یا تعویض یوزر و پسورد اقدام کنین اگر منظورتونم ساخت دیتابیسه که باید از هاست بسازین و تو کانفینگ بزارین آدرس سایتتون ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirali2000 0 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 آقا هیچی از یه اسکریپت دیگه استفاده کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 بله این اسکریپت ها قدیمی هستن و اسکریپت های زیادی از جمله pulad و ... هم بهتر هس بسته شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده