yasgroup 13 ارسال شده در مرداد 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1394 من یک سایت روی هاست رایگان درست کردم بعد از چند ماه سایت رو اصلا باز نمیکنه حتی پنل رو هم باز نمیکنه برون ریزی کنم اما بک اپ خود هاست رو گرفتم این بک ایو چ شکلی میتونم ب هاستی ک خریم منتقل کنم بک آپ شامل کل فایل های داخل سایت + دیتابیس هستش لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1394 سلام . همیشه توصیه شده و خواهد شد که از هاست رایگان استفاده نکنید . اما خوب ! برای این کار شما باید فایل بک آپ رو به صورت فشرده شده با همون شکلی که دانلود کردید باید به دست هاستینگ جدید برسونید . Full Backup رو هاستینگ می تونه Restore کنه براتون . اگر هم می خواهید خودتون انجام بدین می تونید public_html رو در مکان خودش آپلود کنید و دیتابیس ها رو هم از backup wizard ریستور کنید . اما اکیدا پیشنهاد می کنم فایل بک آپ رو به هر نحوی که شده به هاستینگ جدید بدین . موفق باشید 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده