mohammadhamza 0 ارسال شده در مرداد 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1394 سلام دوستان امروز میخوام براتون یه سایتی رو معرفی کنم که انجمن داره و تازه درست شده و داره بروز رسانی میکنه و دنبال یه چند نفریه تا بیان و درمورد اون انجمن نظر بدن و اگه لازم دونستید ثبت نام کنین البته اینو هم بگم که این انجمن همچین رایگانم دعوتتون نمیکنه چون قراره برای تمامی کسایی که توی انجمن عضو میشن افزونه و قالب هایی که برای وردپرس هستش رو به درخواست کاربرا فارسی میکنه اگه میخواهید وارد انجمن بشید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه میخواهید درخواست فارسی سازی افزونه و قالب وردپرس رو بدید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه میخواهید ثبت نام کنید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه ثبت نام کردید و میخواهد وارد بشید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه میخواهید نحوه استفاده از انجمن رو یاد بگیرید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگرم میخواهید به صفحه اصلی سایت برید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در ضمن قراره امکانات زیادی هم بهش اضافه بشه اگه خواستید مشترک ما باشید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگرم یه سایت وردپرسی میخواهید به لینک زیر برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چنان چه هر حرفی داشتید بهم بگید بنده با جان و دل پزیرای انتقادات شما هستم چون انسان در صورت وجود مخالف پیشرفت خواهد کرد نه موافق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadhamza 0 ارسال شده در مرداد 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1394 مثل این که پستم رو خراب نشون میده ببخشید بابت این اشتباه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1394 احیانا از bbpress استفاده نکردی؟ بعدش چرا طراحان وب رو خراب می کنی؟ کجا طراحی وب زیر 200 تومن دیدی؟ اونی که شما می گید ما رایگانشو داریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadhamza 0 ارسال شده در مرداد 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1394 درسته من از بی بی پرس استفاده میکنم مگه اشکالی داره ؟ خب شما پیدا کن با این امکانات من برات رایگان بسازم در ضمن اون طراحی ( درستش راه اندازی) رو اشتباهی ابتدا نوشتم و بعد از این که لینکشو دادم برای تبلیغ فهمیدم و دیگه نشد عوضش کنم و من خیلی از این سایت ها رو دیدم برای این کار حدود یه 100 تومن میگرفتن و هر سال باید این پول رو باید میدادی به اونا تا تمدیدش کنی به نظرم قضیه اون پست منتفی شده باشه چون دیگه وقتشو ندارم دارم روی یه پروژه بزرگ کار میکنم خخخخخخخ بعد یه سال صداش درمیاد چون وقتم خیلی کمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.