azad123 46 ارسال شده در مرداد 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1394 سلام توی خیلی از سایت ها دیدم که در اخر پست لینک کوتاه همون پست رو قرار دادن. مثل سایت nex1music.com توی نت هم سرچ کردم یه چندتا کد پیدا کردم که عمل نکردن و چند تا افزونه هم پیدا کردم که لینک کوتاه میدن ولی لینک کوتاه با ادرس خودشون. میخوام دقیقا لینک کوتاه شروعش با ادرس سایت خودم باشه.درست مثل سایتی که مثال زدم. پیشاپیش ممنونم ازتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 11، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1394 سلام کد که در بیست اسکریپت استفاده میشه <h2 style="text-align: left;">لینک کوتاه مطلب : <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php bloginfo('url'); ?>/?p=<?php the_ID(); ?>" target="_blank" title="لینک کوتاه مطلب"><?php bloginfo('url'); ?>/?p=<?php the_ID(); ?></span> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در مرداد 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1394 ممنون دوست عزیز درست شد. این کد رو نمیشه در یک ویرایشگر باز کرد که ظاهر شیکی داشته باشه. textra لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 11، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1394 باید براش استایل طراحی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در مرداد 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1394 میشه یه استایل بدین بهم؟ ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده