ahmad_pc 0 ارسال شده در مرداد 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1394 سلام؛خسته نباشید من قالب سایتمو 50 تومن خریدم ولی مشکل داره پشتیبان هم پاسخگو نیست و جواب ایمیلمو نمیده مشکل هم اینه که، پست ها رو که آپدیت می کنم نمیاد اول قالب، بدیهیه یه برنامه که آپدیت میشه، باید بیاد اول پست ها تا بازدید کنندگان ببیننش، ولی این اینجوری نیست وسرجاش میمونه میشه مشکلش روبگید یا بررسی کنید؟ Smartapks.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1394 دوست عزیز وردپرس پست های بروز شده رو بالا نمیاره البته پیشنهاد میکنم از مدیر محترم [MENTION=1]20script[/MENTION]@ راهنمایی بگیرید فکر بکنم با افزونه بشه این کارو کرد یا این که میتونید پست قبلی رو پاک کنید و پست جدید درست بکنید یا این که مطلبی رو که ویرایش میکنید تاریخ انتشارش رو بروز کنید و تاریخ حال رو بهش بدید تا بیاد بالای مطالب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1394 راستی یه کار بکن آیکون سایتتو عوض بکن خیلی ضایع هست دوم این که بخش ارسال برنامه رو فعال بکن مثلا من میام اپیکیشن نسخه اندروید سایتم رو ارسال میکنم شما هم قرارش میدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad_pc 0 ارسال شده در مرداد 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1394 ممنون بابت پاسخ گوییتون، اتفاقا انقد تو تنظیمات وردپرس و گزینه ها پرخیدم تا این تاریخ انتشار رو عوض کردم واومد بالا. این آیکون هم که فرمودین، دنبالش بودم تا عوضش کنم، ولی اسمشو نمیدونستم چی سرچ کنم. برنامه ها رو هم ک بفرسن، پیشنهاد خوبیه. چشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده