artiman 0 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 سلام دوستان من وبلاگ دهی بلاگفا رو نصب کردم اما کاربران نمی تونن قالبشونو عوض کنن .و منم از پنل مدیریت نمی تونم قالب جدید اضافه کنم می نویسه مشکلی به وجود امده است لطفا کمک کنید تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 ادرس؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artiman 0 ارسال شده در تیر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 nilublog.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 خوب این که اصلا چیزی توی هاست وجود نداره برای نمایش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 سلام دوستان من وبلاگ دهی بلاگفا رو نصب کردم اما کاربران نمی تونن قالبشونو عوض کنن .و منم از پنل مدیریت نمی تونم قالب جدید اضافه کنم می نویسه مشکلی به وجود امده است لطفا کمک کنید تشکر اندکس سایتتو utf-8 persian بزار. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artiman 0 ارسال شده در تیر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 کسی می تونه توس بلاگو برام نصب کنه؟؟؟؟ممنونش میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 اگه هزینه میدی برات نصب بکنیم اگه هم ندیمی نصفه نصب میکنیم در کل یه چیزی بهت بگم همه این اسکریپت های رایگان خرابن یه نس خه سالم داخل سایت نالفا هست هزینه نصب میگیرن بده برات خودشون نصب بکن که درست کار بکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artiman 0 ارسال شده در تیر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 خیلی نمی تونم هزینه کنم ولی هزینه اندکی می دم تو نصبش کن درست کار کنه حرفه ای نمی خوام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artiman 0 ارسال شده در تیر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 اسکریپت niloblog.ir با پیشرو بلاگ بتونی برام نصب کنی هزینه میدم پاش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin.tedblog 1 ارسال شده در شهریور 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1394 اگه میشه اسکریپ وبلاگدهی توس بلاگ رو برای منم نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در شهریور 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1394 پیغام خصوصی تون رو چک کنید اگه میشه اسکریپ وبلاگدهی توس بلاگ رو برای منم نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1394 اگه میشه اسکریپ وبلاگدهی توس بلاگ رو برای منم نصب کنید ایمیل بدید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسکریپت نسخه سالم رو دارید ؟ چون چندین نسخه ازش داخل نت هست ولی مشکلاتی دارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim 0 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 سلام من اسکریپت صدف بلاگ رو نصب کردم توس بلاگ رو هم نصب کردم هر دو کاملا ردیفه فقط امنیتش که خیلی خیلی ضعیفه و چند تا باگی هم داره که میشه کاریش کرد. ولی مشکل من فقط بخش عضویت و ارسال مطلب و تنظیمات بخش وبلاگ میباشد. لطفا راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 سلام من اسکریپت صدف بلاگ رو نصب کردم توس بلاگ رو هم نصب کردم هر دو کاملا ردیفه فقط امنیتش که خیلی خیلی ضعیفه و چند تا باگی هم داره که میشه کاریش کرد. ولی مشکل من فقط بخش عضویت و ارسال مطلب و تنظیمات بخش وبلاگ میباشد. لطفا راهنماییم کنید سلام این اسکریپت های رایگان متاسفانه به درد کار شما نمی خورن بحرحال ادرس بدین چک شه مشکل شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim 0 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 سلام این اسکریپت های رایگان متاسفانه به درد کار شما نمی خورن بحرحال ادرس بدین چک شه مشکل شما سلام من میخوام یه سیستم وبلاگدهی با امنیت بالا و امکاناتی مشابه رزبلاگ داشته باشم. از کجا میتونم همچین اسکریپتی تهیه کنم . قیمت هاش چطوریه؟ ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 سلام من میخوام یه سیستم وبلاگدهی با امنیت بالا و امکاناتی مشابه رزبلاگ داشته باشم.از کجا میتونم همچین اسکریپتی تهیه کنم . قیمت هاش چطوریه؟ ممنونم سلام دوست عزیز هزینه یک اسکریپت مناسب بالغ بر 10 میلیون تومان هست ولی اسکریپت های ارزون تر هم شما میتونید گیر بیارید سایت های رسمی که تولید کننده اسکریپت های بلاگ دهی هستن رو میتونید با یک سرچ پیدا کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 سلام من میخوام یه سیستم وبلاگدهی با امنیت بالا و امکاناتی مشابه رزبلاگ داشته باشم.از کجا میتونم همچین اسکریپتی تهیه کنم . قیمت هاش چطوریه؟ ممنونم سلام دوست عزیز هزینه یک اسکریپت مناسب بالغ بر 10 میلیون تومان هست ولی اسکریپت های ارزون تر هم شما میتونید گیر بیارید سایت های رسمی که تولید کننده اسکریپت های بلاگ دهی هستن رو میتونید با یک سرچ پیدا کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirpashayi2 21 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 سلام من میخوام یه سیستم وبلاگدهی با امنیت بالا و امکاناتی مشابه رزبلاگ داشته باشم.از کجا میتونم همچین اسکریپتی تهیه کنم . قیمت هاش چطوریه؟ ممنونم اونطوری باید شما از صفر یه چیز اختصاصی بدید براتون طراحی کنن بایه کد نویس حرف بزنید تو سایت پونیشا میتونن بهتون کمک کنن یا اگه برنامه نویس خواستید پیام شخصی بدید شماره تلفن بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 31، 1395 سلام من میخوام یه سیستم وبلاگدهی با امنیت بالا و امکاناتی مشابه رزبلاگ داشته باشم.از کجا میتونم همچین اسکریپتی تهیه کنم . قیمت هاش چطوریه؟ ممنونم سلام چن مورد سالم و بی ایرادش رو دارم همراه پستیبانی اش , خواسین در خدمتم , خصوصی ارسال کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده