M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 سلام دوستان کسی هست که بتونه برام بنر سایت موزیک بسازه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 از بنرهای لایه باز استفاده بکن تا خودتم راه بیفتی البته بنرهای موزیک خوب کم گیر میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 از بنرهای لایه باز استفاده بکن تا خودتم راه بیفتی البته بنرهای موزیک خوب کم گیر میاد من اسماشو تو فتوشاپ عوض میکنم اما تغییر نمیکنه میتونین شما تغییرش بدین برام ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این لینک بنر که از همین سایت گرفتم متن میهن رپ باشه لینک MihanRap.iR کسی میتونه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 دوست عزیز شما باید از منوی فایل گذینه save for website رو بزنی از اونجا ذخیره بکنی و البته یه اشتباه رایج که هست اسم لایه رو تغییر مدین توجه داشته باشید که حتمی متن اصلی رو تغییر بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 دوست عزیز شما باید از منوی فایل گذینه save for website رو بزنی از اونجا ذخیره بکنی و البته یه اشتباه رایج که هست اسم لایه رو تغییر مدین توجه داشته باشید که حتمی متن اصلی رو تغییر بدید متن داخل فایل ها رو تغییر میدم مثلا Group1 دانلود موزیک رو میکنم دانلود آهنگ سیو نمیشه روی بنر همونطوری میمونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 متن داخل فایل ها رو تغییر میدم مثلا Group1 دانلود موزیک رو میکنم دانلود آهنگ سیو نمیشه روی بنر همونطوری میمونه 3 تومن میشه برات تغییر بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 3 تومن میشه برات تغییر بدم مرسی ولی من رایگان میخوام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 مرسی ولی من رایگان میخوام. هم خدا هم خرما؟!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 هم خدا هم خرما؟!! من اگر خدا با خرماش میخواستم میرفتم دم در یه شرکت حرفه ای برام بسازه نه اینجا :8: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 من اگر خدا با خرماش میخواستم میرفتم دم در یه شرکت حرفه ای برام بسازه نه اینجا :8: دستت درد نکنه. اون موقع فقط خدا گیرت میومد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 دستت درد نکنه. اون موقع فقط خدا گیرت میومد انگار قرصاتو نشسته قورت دادی حالت خوش نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 انگار قرصاتو نشسته قورت دادی حالت خوش نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 نه دوست عزیز اصلا اینکارو نیاید بکنید باید متن لایه رو تغییر بدید من وقتشو ندارم ولی حالا ایراد نداره لایه باز بنرو بفرست به ایمیلم و بنویسبه جای چه متنی چه متنی قرار بدم بنر رو درست میکنم برات میفرستم به همراه لایه باز تا متوجه هم بشی چی میگفتمای میل داخل امضا هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 نه دوست عزیز اصلا اینکارو نیاید بکنید باید متن لایه رو تغییر بدیدمن وقتشو ندارم ولی حالا ایراد نداره لایه باز بنرو بفرست به ایمیلم و بنویسبه جای چه متنی چه متنی قرار بدم بنر رو درست میکنم برات میفرستم به همراه لایه باز تا متوجه هم بشی چی میگفتمای میل داخل امضا هست ارسال کردم به ایمیل منتظرم خبر بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 براتون ایمیل کردم چک بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 براتون ایمیل کردم چک بکنید مرسی خیلی خوب شده فقط بهم میگی چطوری ادیت کردی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 ابتدا لایر مرو نظر رو پیدا بکن سپس در صورتی که نمایان نبود ظاهر بکنید از منوی ابزار نوشتار رو انتخاب بکنید دو بار روی علامت نوشته لایه کلیک کنید تا داخل صفحه اصلی محل متن نمایش داده بشه با کلید های ترکیبی ctrl + a متن رو انتخاب بکنید متن رو پاک بکنید و متن خودتون رو جایگذین بکنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 ابتدا لایر مرو نظر رو پیدا بکن سپس در صورتی که نمایان نبود ظاهر بکنید از منوی ابزار نوشتار رو انتخاب بکنید دو بار روی علامت نوشته لایه کلیک کنید تا داخل صفحه اصلی محل متن نمایش داده بشه با کلید های ترکیبی ctrl + a متن رو انتخاب بکنید متن رو پاک بکنید و متن خودتون رو جایگذین بکنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این بنره فقط یه تیکه کوچولو سیبا موزیکش معلوم میشه نمیشه بره معلوم نشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 این بنره فقط یه تیکه کوچولو سیبا موزیکش معلوم میشه نمیشه بره معلوم نشه ؟ متوجه نشدم منظورتو دقیق تر بگو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده