shoeaib 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 سلام اقا من اطلاعات دیتا بیسم رو وارد کردم ولی وقتی میخوام وارد سیستم بشم این خطا زو میده Unknown column 'email' in 'where clause' میدونم مشکل از کجاست راستی منظور از این قسمتم متوجه نشدم (سپس فایل import DB.sql موجود در پوشه mysql را در دیتابیس مورد نظر آپلود کنید.) من که همه چیزارو رو هاست اپلود کردم اگه میشه راهنمایی کنید :sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoeaib 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 ey baba kasi nemidune lotfan rahnamaei konid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 سلام دوست عزیز لطفا هروقت تایپیک میزنید منتظر بمونید تا پاسخ داده بشه و اسپام نکنید پس نمیدونید مشکل از کجاست شما باید ابتدا وارد پنل هاست خودتون بشید از منوی دیتابیس به phpmyadmin برید در اونجا وارد دیتابیسی که برای اسکریپت ساتید وارد بشید سپس از منوی بالا به import برید و فایل دیتابیس درون اسکریپت " import DB.sql " رو از روی سیستمتون بارگذاری بکنید و دکمه go رو بزنید تا اطلاعات دیتابیس اسکریپت درون ریزی بشه و شما بتونید از اسکریپت و سایتتون استفاده بکنید سوالی بود در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoeaib 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 اقا ممنون از راهنمایی حالا یه مشکل دیگه پیش اومده یوزر و پس ادمین که میزنم بعدش ورود رو که میزنم دوباره همون صفحه ورود میاد انگار صفحه رو رفرش میکنی یه یوزر دگ ساختم بازم همین اتفاق می افته چیکار باید بکنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در تیر 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 اقا ممنون از راهنمایی حالا یه مشکل دیگه پیش اومده یوزر و پس ادمین که میزنم بعدش ورود رو که میزنم دوباره همون صفحه ورود میاد انگار صفحه رو رفرش میکنی یه یوزر دگ ساختم بازم همین اتفاق می افته چیکار باید بکنم؟ دوست عزیز همین الان اسکریپت رو تست کردم مشکلی برای ورود نداشت . لطفا آدرس سایت رو ارسال نمایید تا بررسی شود. در ضمن این هم تصویری پس از ورود براتون گذاشتم تا مشاهده نمایید. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoeaib 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ایم ادرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 سیستم پرسش و پاسخ دانشگاه آزاد اسلامی[/url]ایم ادرس سیستم رو پاک کنید دوباره نصب کنید ببینید درست میشه یا نه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 برسی بکنید فایلی پاک نکردید و البته پیشنهاد دوستمون رو بهتر میدونم اسکریپت رو کامل پاک کنید و دیتابیس رو هم پاک کنید دیتابیس جدید بسازید و اسکریپت رو مجدد نصب بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoeaib 0 ارسال شده در تیر 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 سلام دوباره افا همه کارایی که کردید رو انجام دادم همه چی رو از اول انجام دادم با یه دیتابیس جدید ولی بارم همونجوریه تغییری نمیکنه چی کار باید بکنم یا اسکریپت دگ نیست که شبیه همین باشه که بتونم چند تا استاد یا پاسوخ گو براش بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 سلام دوباره افا همه کارایی که کردید رو انجام دادم همه چی رو از اول انجام دادم با یه دیتابیس جدید ولی بارم همونجوریه تغییری نمیکنه چی کار باید بکنم یا اسکریپت دگ نیست که شبیه همین باشه که بتونم چند تا استاد یا پاسوخ گو براش بزارم بنده اسکریپت رو تست کردم مشکلی نداشت . اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید تا براتون بررسی کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 یا اطلاعات رو به مدیر مدیر عزیزمون ارسال کنید یا از داخل قسمت اسکریپت ها یه سرچ بدید پرسش و پاسخ استکریپت های متعددی میاد که بعضی حتی فایل دیتابیس و یا نصب هم ندارن موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoeaib 0 ارسال شده در تیر 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 1394 سلام شاید فایل شما مشکل داشته نمیدونم از یه جا دیگه دانلود و نصب کردم درست شد فقط یه مشکلی دارم چطور میتونم ویرایشش کنم یعنی نوشته های صفحه اولش رو چطوری باید عوض کنم مثلا نوشته: به سیستم انتقادات و پیشنهادات دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرشین اسکریپت خوش آمدید اینو میخوام عوض کنم ادرس این اسکریپت توی سایت من هست : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون میشم اگه کمکم کنید من اسکریپت های دیگه رو هم نگاه کردم ولی مناسب ترینشون برای من همین بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoeaib 0 ارسال شده در تیر 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم لینک اسکریپت توی سایت من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 1394 سلام دوست عزیز شما باید فایل های index.php و header.php و footer.php رو باید ویرایش بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده