moj007 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه هدر سایت رو که 20 اسکریپت روش خورده عوض کرد ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک دانلود قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در تیر 18، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 سلام خط 60 رو پیدا کنید و ادیت کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 ببخشید در کدوم فایل ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در تیر 18، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 header.php لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 ممنون از راهنماییتون. در قسمت تنظیمات قالب بخشی برای قرار دادن متن زیر هدر گذاشته شده، وقتی متن رو وارد می کنم، متن هدر و متن زیر هدر هماهنگ نیستن و یکی جلوتر و یکی عقب تر قرار می گیره، آیا راهی هست بشه این دو متن رو هماهنگ کرد و سوال دیگه اینکه در سمت راست هدر قسمت خانه و تماس با ما قرار داره و هم چنین در زیر هدر، آیا امکان داره دو مورد ذکر شده رو از قسمت هدر پاک کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 0 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 ببخشید آیا میشه قسمت گفته شده در عکس رو حذف کرد. اگر میشه بفرمایید از کدوم قسمت و فایل؟ اگر می تونید در مورد تغییر متن کپی رایت هم راهنمایی کنید که از کدوم فایل می تونم تغییرش بدم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 این بخش متاسفانه برای منو تنظیم شده اگر میخوای ویرایش بکنید بازهم از فایل سربرگ باید ویرایش رو اعمال بکنید بصورت دستی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 0 ارسال شده در تیر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 این بخش متاسفانه برای منو تنظیم شدهاگر میخوای ویرایش بکنید بازهم از فایل سربرگ باید ویرایش رو اعمال بکنید بصورت دستی در مورد تغییر متن کپی رایت هم راهنمایی کنید که از کدوم فایل می تونم تغییرش بدم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 متن کپی رایت در فایل پانوشت ( footer.php ) موجود هست از اونجا میتونید تصویر آی وحید (سمت راست فوتر) و همینطور تصویر لوگو بیست اسکریپت (سمت چپ فوتر) و همینطور منوی زیرین ( سبز رنگ بالای فوتر ) و متن کپی رایت رو تغییر بدید هر کمکی هم از دستم بر بیاد در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 0 ارسال شده در تیر 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 1394 ممنون از راهنمایی های خوبتون الان یک مشکل دارم و وقتی در سرچ قالب کلمه ای رو جستجو می کنم در صفحه ی گوگل اومده در صفحه های سایت 20 دنبال کلمه ی مورد نظر می گرده نه سایت خودم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 1394 سلام مجدد خدمت شما دوست عززیز از ویراد ویشگر وارد پوشه search.php بشید (فکر بکنم خود وردپرس بنویسه جستجوگر ) اونجا بصورت پیض فرض آدرس بیست اسکریپت ذخیره شده شما اون آدرس رو پاک کنید و آدرس سایت خودتون رو جایگذین کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 0 ارسال شده در تیر 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1394 با سلام و تشکر در فایل sidebar-right می خوام قسمت محبوبترین مطالب رو به طور کلی بردارم ولی هر کاری می کنم و کد قسمت مربوطه رو حذف می کنم قالب به هم میریزه؟ اگر ممکنه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1394 با سلام و تشکر در فایل sidebar-right می خوام قسمت محبوبترین مطالب رو به طور کلی بردارم ولی هر کاری می کنم و کد قسمت مربوطه رو حذف می کنم قالب به هم میریزه؟ اگر ممکنه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید. شما باید کل بلوک رو حذف بکنید برای این کار وارد فایل مورد نظر بشید متن مطالب محبوب رو پیدا کنید بالای اون باید یک دایو با کلاس sidebar-block populars-sidebar باشه اون دایو رو تا انها با کدهای داخل ( کدهای نمایش محبوب ترین مطالب ) حذف بکنید یعنی تا قبل از دایو بعدش با کلاس sidebar-block premiums-sidebar بعدش فایل رو دخیره بکنید اگر نشد آدرس سایتتون رو بدید تا به درستی برسی بکنم سوالی بود در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 0 ارسال شده در تیر 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1394 باز هم تشکر از راهنمایی خوبتون. لطفا در مورد زیر هم بنده رو راهنمایی کنید آیا امکان درج هدر این قالب هست یا خیر، یا اینک بشه محل متن هدر سایت که در گوشه ی سمت چپ قرار می گیره رو تغییر داد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1394 باز هم تشکر از راهنمایی خوبتون. لطفا در مورد زیر هم بنده رو راهنمایی کنیدآیا امکان درج هدر این قالب هست یا خیر، یا اینک بشه محل متن هدر سایت که در گوشه ی سمت چپ قرار می گیره رو تغییر داد. اون متن رو شما باید داخل تنظیمات قالب تغییر بدید وارد تنظیمات پوسته بشید چندتا گذینه داره داخل یکیشون اون جمله رو هست میتونید از اونجا تغییر بدید البته دستی من میتونید به فایل سربرگ ( header.php ) مراجعه بکنید و با یکم گستن شورت کد اون جمله رو پیدا و تغییر بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
feizafra 0 ارسال شده در تیر 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1394 سلام دوست عزیز من این قالب رو ادیتش کردم یسری تغییرات توش دادم.خواستی بگو بدم بهت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PcCo 0 ارسال شده در تیر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1395 سلام من چند جا مشکل دارم یکی هدر سایت یا همون برگ نمونه و اینا و یکی دیگر زمینه های دلخواه برای باکس دانلود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1395 سلام من چند جا مشکل دارم یکی هدر سایت یا همون برگ نمونه و اینا و یکی دیگر زمینه های دلخواه برای باکس دانلود سلام بله بفرمائین چه مشکلی در کجای برگه و هدر دارین تا راهنمائی بشین ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در تیر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1395 درود من قبلا این قالب رو به طور کامل مشکلاتش رو برطرف کردم چندتا تغییرات هم دادم خواستید بدم خدمتتون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PcCo 0 ارسال شده در تیر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1395 دمت درودمن قبلا این قالب رو به طور کامل مشکلاتش رو برطرف کردم چندتا تغییرات هم دادم خواستید بدم خدمتتون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دمت گرم داداش لطف می کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PcCo 0 ارسال شده در تیر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1395 سلام بله بفرمائین چه مشکلی در کجای برگه و هدر دارین تا راهنمائی بشین ؟ توی قسمت هدر سایت که صفحه نخست و اینا هستش بعدش ادامه مطلب که زمینه دلخواه برای باکس دانلود لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirpashayi2 21 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 دمت دمت گرم داداش لطف می کنی خواهش میکنم فقط مدیران ببخشید دیگه حجمم کم بود نشد توی اپلود سنتر انجمن اپ کنم از هاست مستقیم لینک دادم خدمت شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 توی قسمت هدر سایت که صفحه نخست و اینا هستش بعدش ادامه مطلب که زمینه دلخواه برای باکس دانلود لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام برای هدر از بخش فهرست ها در بخش استایل ها اقدام کنین و موارد اضافی رو پاک کنین زمینه های دلخمواه هم اماده هستن در بخش بالایی داشبورد تیک زمینه دلخواه رو بزنین برای شما فعال میشه بغعییر این باز هر جا ایرادی دارین بفرمائین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده