rahpoo 0 ارسال شده در تیر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1394 سلام و خسته نباشید میخواستم اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو به صورتی دربیارم که وقتی آنلاین باشم یه نماد بیاد که نشون بده آنلاینم و وقتی آفلاینم یه نماد بیاد که نشون بده آفلاینم کسی میتونه کمکم کنه چه با هزینه چه رایگان... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahpoo 0 ارسال شده در تیر 2، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1394 کسی نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در تیر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1394 کسی نیست؟ مشکلی نداره من میتونم براتون درست کنم که وقتی انلاین هستید انلاین نشون بده در مورد هزینه هم مونده چقدر کار داشته باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1394 اول اسکریپت رو تست بکن ببین برات کار میکنه چون من قبلا چندین بار تست کردم کار نمیکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در تیر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1394 اول اسکریپت رو تست بکن ببین برات کار میکنه چون من قبلا چندین بار تست کردم کار نمیکرد تست شده کار می کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در تیر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1394 سلام و خسته نباشیدمیخواستم اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو به صورتی دربیارم که وقتی آنلاین باشم یه نماد بیاد که نشون بده آنلاینم و وقتی آفلاینم یه نماد بیاد که نشون بده آفلاینم کسی میتونه کمکم کنه چه با هزینه چه رایگان... چون باید تغییرات اساسی داده بشه یه هزینه ای داره اما انجامش ممکنه . می تونی پیام خصوصی ارسال کنی.. موفق باشی دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahpoo 0 ارسال شده در تیر 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1394 پیام خصوصی دادم مدیر!!!!! منتظر جوابم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahpoo 0 ارسال شده در مرداد 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1394 کسی می تونه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده