amirsamani 0 ارسال شده در خرداد 31، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1394 با سلام چطور میشه لینک دانلود فیلم در اسکریپت king media رو از سایت آپازات قرار داد؟چون تو اسکریپت فقط از سایت های youtube,vine,vimeo, .. میشه لینک قرار داد که اون ها به دلیل فیلترینگ امکان گذاشتنش نیست؟ البته من تو سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یکی از دوستان این کار رو کرده بود ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsamani 0 ارسال شده در خرداد 31، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1394 با سلام دوستان من خودم متوجه شدم که چطور لینک فیلم از آپارات بزاریم وارد پوشه ی king-theme و بعد پوشه تم فعالتون مثلا default برید و فایل king-theme.php رو با فایلی که براتون attach کردم replace کنید. در ضمن تو قسمت آپاود ویدیو در سایتتون هم دقت داشته باشید که بخش src کدی که آپارات بهتون میده رو قرار بدید. حالشو ببرید و دعامون کنید :65: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mirror 0 ارسال شده در شهریور 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 1394 با سلام دوستان من خودم متوجه شدم که چطور لینک فیلم از آپارات بزاریموارد پوشه ی king-theme و بعد پوشه تم فعالتون مثلا default برید و فایل king-theme.php رو با فایلی که براتون attach کردم replace کنید. در ضمن تو قسمت آپاود ویدیو در سایتتون هم دقت داشته باشید که بخش src کدی که آپارات بهتون میده رو قرار بدید. حالشو ببرید و دعامون کنید :65: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. من همینکارو کردم ولی ارور زیر را میده : Parse error: syntax error, unexpected 'src' (T_STRING), expecting ')' in /home/coming/domains/comingtoiran.com/public_html/shot/king-theme/default/king-theme.php on line 833 کدی که برای اپارات اضافه شده ، ارور میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده