alibolori 0 ارسال شده در خرداد 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1394 سلام دوستان من یه اسکریپ دارم از یه سایت میخوام برای خودم استفادش کنم اما تو تغییر API مشکل دارم کسی بتونه کمک کنه خوشحال میشم ادرس نمونه اسکیریپ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک دانلود لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 دوست عزیز د ر مرحله اول باید بگنم شما چرا اسکریپت رو ویرایش نکردید تا آدرس سایت خودتون رو بزارید به جای باران اس ام اس بعدش ای پی آی که داخل این اسکریپت کاربردی برای شما نداره چون هیچکس نمیاد ازش برای تبلیغ شما استفاده بکنه و قابلیت ارسال پیام رایگان هم که نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puriya 0 ارسال شده در تیر 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1394 در صورت تمایل من در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.