sdownloadsh 0 ارسال شده در خرداد 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1394 با سلام من قالب هایپر تمپرو دانلود کردم و نصب کردم الان هر چی صفحه سایت روریفرش میکنم اینرونشون میده Fatal error: Cannot redeclare _check_active_widget() (previously declared in /home/sdownloadsh/public_html/wp-content/themes/HyperTemp/functions.php:177) in /home/sdownloadsh/public_html/wp-content/themes/HyperTemp/admin/functions/functions.php on line 23 نمیدونم چی کار کنم لطفا کمکم کنید . حل شد ولی مشکل پایینی نه ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sdownloadsh 0 ارسال شده در خرداد 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1394 آقا ببخشید الان این پیغام رومیده او قبلی درست شد این و پیکارکنم ؟؟؟؟؟ Parse error: syntax error, unexpected end of file in /home/sdownloadsh/public_html/wp-content/themes/HyperTemp/admin/functions/functions.php on line 210 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1394 پوشه functions.php رو ویرایش بکن ببین دقیقا کجای قالبت مشکل داره یا یه افزونه کم داری یا این که یه خط اشتباه هست که باید حظف بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده