tkt 0 ارسال شده در خرداد 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1394 دوستان عزیز بنده به دنبال اسگریپت دانلود مقالات دانشگاهی از دیتا بیس های مختلف هستم که در سایت های زیادی در حال حاضر ارائه می شه از جمله لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تا جایی که من تحقیق کردم اسکریپت اولیه ان مال سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. می باشد و برخی از سایت ها از دیتا بیس این مقالات را می گیرند اما نوع پیشرفته تر اون رو تو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دیدم به هر حال کسی اسکریپت رایگانش را داره ؟ امکانش هست برا دانلود بزاره ؟ در صورتی که موجود نیست امکان داره کسی بتونه مشابه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برام شبیه سازی کنه ( من خودم تعداد زیادی اکانت EZPROXY دانشگاه های مختلف برای اتصال به دیتا بیس ها رو دارم و از لحاظ دسترسی مشکلی نیست ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1394 دوست عزیز این اسکریپت ها کاملا اختصاصی هستن و اگر شما نیاز به همچین اسکریچتی داری باید سفارش ساخت اونو بدی و کمی دقت در بازهای پروژه آنلاین متوجه میشید که طراحی چنین اسکریپتی هزینه ای بین 2 تا 5 میلیون تومان داره از نظر من بهتره با یکی از مدیران سایت هایی که گفتید تماس بگیرید و درخواست خرید اسکریپتشون رو بدید یا اینکه براتون با هزینه یه سایت مشابه سایت خودشون راه اندازی بکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tkt 0 ارسال شده در خرداد 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1394 سفارش ساخت این اسکریپت رو اینجا دادم دوستانی که علاقه و توانایی ساختشو دارن لطفا همکاری بفرمایند فایل راهنمای پروژه هم توش هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puriya 0 ارسال شده در تیر 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1394 سلام من یه ورزن نوشتم سیستم رو کاملا اختصاصی کد نویسی کردم در صورت تمایل در خدمتم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده