amir2647 0 ارسال شده در خرداد 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1394 سلام خدمت شما دوستان عزیز عکس ها مطالب در قالب کوچک هستن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میخوام عکس هام در قالب بزرگ نشون بدم به این صورت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. باید چکار کنم دوستان ممنون میشم یکی دقیق منو راهنمای کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1394 دوست عزیز شما دارید از تصویر شاخص استفاده میکنید به احتمال زیاد برای تصویر دلخواهتون ابتدا ساختار رو وسط نویس بکنیدس پس عکس مورد نظر رو قرار بدید و بعدش متن رو قرار بدید تصویر شاخص نزارید اونوقت نتیجه رو برسی بکنید تا اگه درست نشد راهنمایی بیشتر بکنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir2647 0 ارسال شده در خرداد 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1394 دوست عزیز شما دارید از تصویر شاخص استفاده میکنید به احتمال زیادبرای تصویر دلخواهتون ابتدا ساختار رو وسط نویس بکنیدس پس عکس مورد نظر رو قرار بدید و بعدش متن رو قرار بدید تصویر شاخص نزارید اونوقت نتیجه رو برسی بکنید تا اگه درست نشد راهنمایی بیشتر بکنیم سلام دوست عزیز بله ازتصویر شاخص استفاده میکنم و تیاز به کد نویسی داره که عکس ها وسط چین بشن متاسفانه کد نویسی بنده در این حد نیست اگه شما میتونید به بنده کمک کنید و من فایلی که از قالبو نباز دارید در خدمت شما قرار میدم؟ و در اخر باید بگم برای هر مطلب باید تصویر شاخص انتخاب بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1394 سلام دوست عزیزبله ازتصویر شاخص استفاده میکنم و تیاز به کد نویسی داره که عکس ها وسط چین بشن متاسفانه کد نویسی بنده در این حد نیست اگه شما میتونید به بنده کمک کنید و من فایلی که از قالبو نباز دارید در خدمت شما قرار میدم؟ و در اخر باید بگم برای هر مطلب باید تصویر شاخص انتخاب بشه به نظر درست منظورم رو نگفتم من منظورم این بود که شما تصویر شاخص انخاب نکنید و تصویر رو در متن قرار بدید اونوقت ببیدید مثل اون چیزی میشه که میخواستید یا خیر اونوقت اگه درست نشد برید سراغ کدهای قالب با عرض پوزش دوست عزیز ولی زمان ندارم برای این کار جمعه کنکور دارم اگه مشکل کد نویسی بود هفته دیگه میتونم کمکت بکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir2647 0 ارسال شده در خرداد 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1394 به نظر درست منظورم رو نگفتم من منظورم این بود که شما تصویر شاخص انخاب نکنید و تصویر رو در متن قرار بدید اونوقت ببیدید مثل اون چیزی میشه که میخواستید یا خیر اونوقت اگه درست نشد برید سراغ کدهای قالب با عرض پوزش دوست عزیز ولی زمان ندارم برای این کار جمعه کنکور دارم اگه مشکل کد نویسی بود هفته دیگه میتونم کمکت بکنم اوکی خیر با انتخاب نکردن تصویر شاخص هیچ عکسی نشون داده نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1394 اوکی خیر با انتخاب نکردن تصویر شاخص هیچ عکسی نشون داده نمیشه خوب پس نیاز به همون کد نویسی داره ببین از دوستان کی میتونه کمک بکنه من که فعلا گیرم باید تابع تصویر شاخص ویرایش بشه دوستان یکیتون به این دوستمون کمک بکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده