mahdi407 0 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1394 سلام.من از اینجا ماژول لینک مستقیم فریر رو دانلود کردم: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و هر کاری کردم نصب کنم نشد! وقتی هم که فایل ماژول رو گذاشتم تو قسمت پلاگین ها،کلا قسمت پلاگین های سایتم غیر فعال شد! کسی میدونه چجوری باید نصب کنم؟ خیلی لازم دارم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr18 0 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 منم این مشکلو دارم لطفا راهنمایی کنین . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 فایل زیپ خود را ( بسته به پوشه و … ) در روت فریر اکسترکت کنید و از قسمت مدیریت اقدام به ایجاد لینک کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aso 0 ارسال شده در بهمن 19، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1397 من هیچ چیزی رو حالی نشدم لطفا میشه دوباره با یک روش دیگر توزیع دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.