5aztv88 0 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1394 سلام من از تمپلت hueman در سایت استفاده کردم و چند سوال داشتم . 1- چطور میتونم تنظیم کنم وقتی پستی میخواد شر بشه روی فیس بوک ، سایت 20 اسکریپت شر نشه و خود پست با نام سایت شر بشه . 2- در قسمت دنبال کنید چطور شورتکات برای فیس بوک و توییتر و... که خود سایت دمو داره رو قرار بدم 3- برای قسمت در مورد نویسنده که در پایین پست ها میاد،چطور عکس برای نویسنده قرار بدم با تشکر فراوان این لینک تمپلت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اردیبهشت 13، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 1394 آدرس سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
5aztv88 0 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
5aztv88 0 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1394 دوستان کسی نیست کمک کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده