darmasirezohoor 7 ارسال شده در بهمن 7 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7 (ویرایش شده) سلام و وقت بخیر، امیدوارم حال شما خوب باشد. من به عنوان یکی از کاربران سایت شما، درخواست دارم افزونه "Design Upgrade Pro for LearnDash " که برای ارتقاء طراحی و شخصیسازی LearnDash بسیار مفید است، به سایت شما اضافه شود. این افزونه به کاربران این امکان را میدهد تا طراحیهای جدید و بهبود یافتهای را در LearnDash پیادهسازی کنند و تجربه کاربری بهتری داشته باشند. اگر ممکن است، لطفاً آخرین نسخه این افزونه را برای دانلود در سایت قرار دهید. پیشاپیش از توجه و همکاری شما تشکر میکنم و منتظر پاسخ شما هستم. با تشکر و بهترین آرزوها، اطلاعات محصول ورژن : 2.23 آخرین به روز رسانی : 4 آذر 1403 عرضه شده در : escapecreative.com Design Upgrade Pro For Learndash ویرایش شده بهمن 7 توسط darmasirezohoor تغییرات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در بهمن 7 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7 درود لینک دانلود آخرین نسخه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری